Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Блокбастер по світловодському

Як не болісно про це говорити, але менталітет нашого народу змінити неможливо. Напрягається держава, і пенсії підвищує, і заробітну плату та і роботи зараз будь-якої вдосталь. Але крали, крадуть і мабуть завжди будуть. Найпопулярнішим "товаром" вже багато років є металеві вироби. Каналізаційні люки змінили на бетонні – вони на цвинтарні огорожі перейшли. За це, багатьох "прикрутили" – вони дроти і кабелі почали здавати. Хоча і приймають це все за копійки, але на пляшку чи на дозу заробити можна. От і виходить, що один "кайфує", а інші страждають. І не розуміє металевий "бізнесмен", що "робота" його може призвести до несподіваних наслідків.
^ Реклама ^

Нещодавно наші "металісти" розгулялись так, що біля головної резервної підстанції впала… ЛЕП. Ті, хто має дачі за ГЕСом, може легко собі уявити розміри цієї конструкції. Це ж як хотілося людині (людям) заробити, що змогли таке "чудовисько" звалити. І не злякались, що електрична напруга там величезна і, що наслідки можуть бути на рівні технологічної катастрофи.
Уявіть на хвилину, що підстанція ця була б не резервом. Думаю, що ми б могли спокійно переназвати Онуфріївку, Павлиш та і наше містечко в Алчевськ 2, Алчевськ 3 і так далі. Розписувати подальший сценарій не буду. Просто візьміть і передивіться будь-який голівудсько-катастрофний фільм. Американці дуже кольорово все це показують. Дякувати Богові, що в нас подібного не сталося.
А тепер про сувору прозу життя. Міліція звичайно ж займається пошуками винуватців, але роками доведено, що подібні злочини практично не розкриваються. Але ж і "бізнесменам" треба нагадати, що статтю 188 Карного кодексу, ще ніхто не відміняв і якщо попадетесь то років так на  вісім засядете на виконання виправних робіт.


Роман Зубов "НОВІ Події"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top