Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Про погодження вартості проїзду на міських сезонних автобусних маршрутах

Виконавчий комітет Світловодської міської ради відповідно до статті 9,13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради "Про погодження вартості проїзду на міських сезонних автобусних маршрутах".
^ Реклама ^

Стислий зміст регуляторного акта:

Погодження вартості проїзду для: ВАТ "Світловодське АТП-13507" на сезонних маршрутах: №15 "Автостанція – Світанок 2", №4 "Райлікарня – Сади-6" у розмірі 3-00 грн.; ТОВ "Світ – Автолегіон" на сезонному маршруті: №16 "Автостанція – С/Т Росинка" у розмірі 3-00 грн.; ПП "Фаетон" на сезонному маршруті: №17 " Автостанція – с/т Автомобіліст" у розмірі 3-00 грн.;

Метою прийняття запропонованого регуляторного акта є погодження підприємствам вартості проїзду на сезонних маршрутах.

Регуляторний акт розроблений відповідно до наказу МІНІСТЕРСТВА ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ від 17.11.2009 №1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту" та зважаючи на підвищення розміру складових собівартості послуг з перевезення громадян, враховуючи надані підприємствами ВАТ "Світловодське АТП-13507", ТОВ "Світ – Автолегіон", ПП "Фаетон" економічно обґрунтовані витрати на виробництво послуг.

Результативність регуляторного акта буде відстежуватись за рахунок здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств з використанням статистичного метода одержання результатів відстеження.

Базове відстеження буде здійснено через три місяця з дня набрання чинності регуляторного акту, повторне відстеження – через рік з дня набрання чинності.

Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу – на офіційному веб-сайті Світловодської міської ради в мережі Інтернет: https://www..svіtlovodsk.org.

Також з повним текстом проекту регуляторного акта, аналізом регуляторного впливу та розрахунком тарифу можна ознайомитись безпосередньо у кімн. №9 адмінбудинку по вул. Леніна, 14 щоденно з 8.00 до 17.00.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються письмово протягом місяця з дня оприлюднення регуляторного акту на офіційному веб-сайті Світловодської міської ради, адреса: вул. Леніна, 14, м.Світловодськ, Кіровоградська обл., 27500.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top