Вівторок, 23 квітня 2024
Влада

Засідання виконавчого комітету 23 липня

До порядку денного засідання виконавчого комітету, що відбулося 23 липня, було внесено 17 питань. Члени виконкому розглянули більше, адже кілька питань обговорювалося поза планом. У процесі роботи також з’ясувалося, що деякі питання потребують додаткового вивчення. З більшості прийняті позитивні рішення, деякі лише обговорили та перенесли прийняття рішення на одне з наступних засідань.
Така ситуація з питанням "Про погодження проекту рішення міської ради "Про оплату працівників галузі "Освіта". Заступник міського голови Олена Макковій пояснила членам виконкому суть проблеми: йдеться про заборгованість вчителям чималої суми грошей.


Кадри готують заздалегідь
Цього дня членам виконкому представили нового директора політехнічного коледжу Олександра Ситника. Він же доповів присутнім про висунення кандидатур на навчання до Академії муніципального управління. Отож, члени виконкому затвердили кандидатури випускників Державного вищого навчального коледжу Альони Полтавець (спеціальність "Економіка підприємства") та Яни Кривопляс (спеціальність "Економіка підприємства"), які виявили відмінні знання під час навчання в коледжі, і направляються для подальшого навчання (заочна форма) до Академії муніципального управління (м. Київ). Зауважимо, що їх готують як молодих посадовців для органів місцевого самоврядування і саме вони будуть рекомендовані до зарахування до кадрового резерву на посади в органах місцевого самоврядування, звісно ж, за умови здобуття вищої освіти.

За півроку розглянуто майже 1000 питань!
Начальник загального відділу Валентина Цуканова коротко доповіла членам виконкому про план їхньої ж роботи на ІІ півріччя 2010 року і прозвітувала за перше. Отож, за звітний період відбулося 20 засідань виконкому, на яких розглянуто понад 846 питань, прийнято 819 рішень. Розглянуто 95% питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Про басейн та вітражі в ньому
Володимир Семенов, начальник управління ЖКГ, цього разу розповідав про необхідність проведення реконструкції вітражів басейну міського спортивного комплексу ім. А. Тузовського і визначення трьох складових цієї справи: визначення замовника на об'єкт «Реконструкція вітражів басейну МСК ім. А. Тузовського», замовника на виготовлення робочого проекту та на виготовлення розрахунків навантажень на несучі конструкції цього робочого проекту. Все це члени виконкому погодили, але принагідно згадали про стан чаші басейну, яка у першу чергу потребує обстеження і, не виключено, реконструкції.

На КП «Зелене господарство» чекають зміни
Заслухали члени виконкому й інформацію В. Семенова про кепські фінансові справи КП «Зелене господарство», не виключено, що на нього найближчим часом чекає процедура банкрутства. При цьому вже у кінці серпня житло, яке обслуговувало це комунальне підприємство, буде передано ЖЕК №1, функції – КП «Шляховик». Але вирішувати долю цього підприємства – депутатам міської ради. І, станом на сьогодні, вони це зробили (Див. «На сесії міської ради»).

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top