Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Зірками "Пекторалі" стали юні власівчанки

Зірками "Пекторалі" стали юні власівчанкиДавно не новина, що Світловодщина славиться своїми талантами на всю Україну та й за її межами. Жодне свято народної творчості не обходиться без колективів нашого міста чи селища Власівки, даруючи радість людям з усіх куточків світу. Не так давно "Вечірка" писала про успіхи аматорських колективів Власівського палацу культури та народного ансамблю російської пісні "Сударушка", як знову є у нас чималий привід для гордості за талановиту молодь та прекрасних педагогів.
З 19 по 24 червня місто Ялта приймала більше як 200 талановитих артистів і народних колективів з усіх куточків нашої країни та близького зарубіжжя. Усі вони стали учасниками Міжнародного фестивалю мистецтв "Зірки Пекторалі".
^ Реклама ^

Зірками "Пекторалі" стали юні власівчанкиЯскраву своїми талантами Світловодщину на конкурсі представляли вихованці хореографічного колективу "Сяйво" Власівського центру підліткових клубів (старша та середня групи – керівники відповідно Алла Педько та Анна Коваленко). Власівчанки отримали запрошення на "Зірки Пекторалі" після того, як у березні цього року перемогли на Всеукраїнському фестивалі "Барвистий віночок" у Дніпропетровську.

Старші дівчатка представили на суд поважного журі, до складу якого увійшли заслужені артисти України та Росії, лауреати відомих міжнародних конкурсів, визнані митці, два хореографічні номери "Таємниці Сходу" та "Двійко веселих гусенят". Середня група теж виконала два номера: "В гостях у Буратіно" та "Веселе прання".

Компетентному журі випала не легка доля, адже хореографічних номерів на фестивалі було більше 100, та вони зробили правильний вибір, відзначивши виступи наших дівчаток першим і другим місцями у своїх вікових групах.

Отже, Дипломи лауреатів І ступеню Міжнародного фестивалю мистецтв "Зірки Пекторалі" у номінації "хореографія" та Кубок переможців конкурсу отримала старша група дівчаток "Сяйва". Середня група – подібні дипломи, але ІІ ступеню (ІІ місце).

А наступного дня відбувся яскравий гала-концерт із 37 чудових номерів, до якого було відібрано хореографічну постановку "В гостях у Буратіно", яка підійшла організаторам за казковою тематикою.

Окрім участі у конкурсній програмі, для дівчаток було організовано досить насичене і цікаве дозвілля. Вони відвідали знаменитий Ялтинський аквапарк, зоопарк, побували на виставі у театрі ім. А.П.Чехова та ін.

"СВ".
На фото моменти вручення нагород учасницям хореографічного колективу "Сяйво".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top