П’ятниця, 19 квітня 2024
Свято Здоров'я

20 червня – День медичного працівника

20 червня – День медичного працівникаШановні медичні працівники та ветерани медичної галузі!
Щороку, в третю неділю червня, ми відзначаємо День медичного працівника. Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою.
Сьогодні в системі охорони здоров'я Світловодщини працює 943 особи, з них – 162 лікарі та 451 – працівники середнього медичного персоналу. Майже половина з них мають вищу та першу кваліфікаційну категорії, що свідчить про високий професіоналізм. Ми пишаємось тим, що в місті працює Світлана Деружинська, яка має високе звання – "Заслужений лікар України".


Приємно відзначити, що медичні працівники району, навіть в нелегких умовах сьогодення, намагаються не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, розробляють нові ефективні засоби лікування й профілактики захворювань.

Хочеться підкреслити, що одне з найголовніших наших досягнень – це збереження мережі медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу. Завдяки медичним працівникам району вдалося зберегти охорону здоров'я як галузь. І в цьому заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки. Без кваліфікованих фахівців своєї справи, без відданих медицині людей, вирішити завдання збереження і зміцнення здоров'я населення району неможливо.

Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожний лікар розуміє: здоров'я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа. Тож успіхів Вам у цій благородній справі!

У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров'я і радість. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

Зі словами щирої вдячності звертаємося сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби та ветеранів війни, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. Особливо приємно сьогодні відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет. Велика вам вдячність за Вашу людяність, душевність та співпереживання.

Шановні лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби Світловодщини!

Від усього серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров'я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Нехай здійснюються Ваші мрії та задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами.

Юрій КОТЕНКО,
головний лікар Світловодської ЦРЛ та адміністрація лікарні.
Тарас Филипчук (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top