Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Зірочки на нашому небосхилі. Травень 2010

Зірочки на нашому небосхилі. Травень 2010Протягом травня у Світловодську, Світловодському районі та на Власівці народився 41 малюк: 19 хлопчиків та 22 дівчаток.
У місті зареєстровано 28 малюків: 13 хлопчиків та 15 дівчаток. Це – Арам Петросян, Поліна Бурдейна, Анастасія Книш, Вікторія Ожерельєва, Надія Кучеренко, Назар Маляренко, Матвій Кайлов, Павло Корнієнко, Анастасія Старча, Вікторія Місюна, Владислав Мірошніченко, Олександра Легідзь, Богдан Вольф, Кароліна Коваленко, Іван Колодій, Карина Стовба, Артем Боровський, Іван Ткач, Захар Осиченко, Олена Ільїних, Олександр Павлов, Софія Чуб, Юлія Тумакова, Давід Шестопалов, Аліса Садова, Тимур Боровський, Аша Савенко, Кіра Тертишнікова.
^ Реклама ^

Власівська селищна рада поповнилася сімома дітками. Тут народилося 4 дівчаток і 3 хлопчиків, це – Олександр Білий, Каріна Кожевникова, Катерина Якимець, Тимофій Калашніков, Тимофій Ревнивцев, Софія Мусіхіна, Марія Кучеренко.

У Світловодському районі народилося 6 малюків: троє хлопчиків та троє дівчаток. В Іванівці – Ілля Леженко, в Золотарівці – Єва Русанова, у Микільському – Діана Карпова, в Озерах – Данило Марушка та Сергій Цуман, у Подорожньому – Інна Волощук.

Інформація надана відділами РАЦС по місту та району.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top