Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Школа мистецтв зустрічає своїх випускників

Школа мистецтв зустрічає своїх випускниківВ рамках зустрічі з випускниками 13 травня в Школі мистецтв відбувся сольний концерт випускниці Анастасії Шевель, присвячений 200-річчю Ф.Шопена – видатного польського композитора та піаніста.
Настя закінчила школу мистецтв у 2008 році. Навчалась на фортепіанному відділі в класі викладача Темнової І.В. Зараз вона студентка 2 курсу фортепіанного відділу Кіровоградського музичного училища. Про те, що вона присвятить своє життя музиці, Настя знала з молодших класів. Адже всі роки була однією з кращих учнів школи. Щороку вона ставала переможницею обласних конкурсів юних піаністів у м. Кіровограді. Серед її сьогоднішніх творчих досягнень – перемоги в різноманітних конкурсах та фестивалях: Регіональний конкурс піаністів музичних училищ у Кривому Розі, Міжнародний фестиваль Слов’янської фортепіанної музики в м. Мелитополь, Відкритий конкурс піаністів у м. Артемівськ, Всеукраїнський конкурс фортепіанної музики ім. І.Карабіца. Твори Ф. Шопена займають в репертуарі Насті значне місце. За її словами, це один з її улюблених композиторів. В його музиці кожний виконавець знаходить щось своє, індивідуальне.
^ Реклама ^

Того ж дня в ДШМ проходила виставка робіт роботи випускниці художнього класу Лізи Пандирєвої (викладачі Шевченко К.Г., Товкайло В.Г.). На виставці були представлені роботи у різних видах та жанрах образотворчого мистецтва.

Школа мистецтв зустрічає своїх випускниківЛіза дуже працьовита дівчинка, вона чудово володіє різними засобами виразності, вміє підмічати прекрасне у природних явищах, об'єктах, усвідомлює їх, аналізує та передає в своїх роботах красу форми, пропорції, пластику, об'єм, матеріал. Ліза виставила цікаві багатокольорові витинанки "Дерево життя", "Черепашки", натюрморт "Бузок" (пастель).

Традиції випускників підхопили наймолодші учні ДШМ: Руслан Квіташ, який в цьому році став переможцем Національного конкурсу "Ковток Натхнення" (викладач Шевченко К.Г.), Катерина Дяченко, яка стала переможцем конкурсу ім. І.Є. Рєпіна у Харкові (викладач Товкайло В.Г.), Карина Ковчак, Валерія Лоєнко, Аня Криворучко, Стефан Христенко (переможці обласного конкурсу малюнка "Веселкові фарби 2010").

Ірина ТЕМНОВА,
директор ДШМ.
На фото: Анастасія ШЕВЕЛЬ, Ліза ПАНДИРЄВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top