П’ятниця, 29 березня 2024
Афіша Світловодська

До нас приїжджає Ігор Кондратюк з "Караоке на Майдані"

До нас приїжджає Ігор Кондратюк з "Караоке на Майдані"6 червня у День міста на запрошення генерального спонсора програми "Караоке на Майдані" відомої в Україні, місцевої торгівельної марки "Віктор і К" (Віктор Король) до нас приїжджає Ігор Кондратюк зі своїм проектом. За попереднім планом, погодженим з продюсером проекту, шоу, яке триватиме близько чотирьох годин, відбудеться на Бульварному узвозі з 11.00. Телевізійна версія вийде через тиждень у недільному ранішньому ефірі телеканалу СТБ.
Цей успішний розважальний проект вже 11 років поспіль шукає вокальні обдарування на головних майданах країни. Багатьох з вперше знайдених автором і ведучім програми Ігорем Кондратюком молодих і талановитих співаків ми бачимо на найбільших концертних майданчиках України, бо він, як ніхто інший, знає, що таке відбір найкращих та подальший їх розвиток. Отже, у Світловодських співаків теж є шанс прославитися.


Цей та інші святкові заходи стали предметом обговорення організаційного комітету на чолі з заступником міського голови Оленою Макковій 26 травня. 28 травня в усіх школах міста відбудеться останній дзвоник. 31 травня секретар міської ради зустрінеться з випускниками шкіл-медалістами. 1 червня оргкомітет запланував заходи, присвячені Дню захисту дітей. 6 червня, крім "Караоке на Майдані", відбудеться вечірня концертно-розважальна програма на центральній площі міста.

Тетяна ДРОЗДОВА.
Фото: absurdu.net


Я...


Усього проголосувало: 33 користувачів


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top