Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Кіровоградщина

Корея хоче запустити на Кіровоградщині проекти у сфері освіти, культури, сільського господарства

Корея хоче запустити на Кіровоградщині проекти у сфері освіти, культури, сільського господарстваПершим кроком на шляху до втілення прогресивних ідей співпраці Кіровоградської області та Республіки Корея може стати запуск пілотних проектів у сфері освіти, культури, сільського господарства.
Про це під час зустрічі з головою Кіровоградської ОДА Сергієм Ларіним заявив Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Пак Ро Бьок.
Посол додав, що не виключається можливість співпраці за таким напрямом, як енергетична галузь.
^ Реклама ^

Усе це в комплексі дасть змогу створити ефективну систему співпраці. І вона дійсно буде ефективною, якщо в державі, в регіоні запрацює система "єдиного вікна", коли будь-який інвестор матиме змогу швидко, прозоро, комфортно започаткувати справу, зауважив Пак Ро Бьок.

Сергій Ларін зазначив, що Кіровоградщина очікує не стільки прямих інвестицій, скільки інвестицій у модернізацію технологічних ресурсів. Голова облдержадміністрації підкреслив, що головним багатством області є земля. Тому саме в галузі сільського господарства планується впровадження найтіснішої співпраці, адже аграрна галузь Кіровоградщини першочергово розглядається як об'єкт для майбутніх інвестицій з боку Кореї.

Посол погодився з тим, що сільське господарство області є досить привабливим для залучення іноземних інвестицій. Саме тому разом із ним прибула делегація висококваліфікованих спеціалістів аграрної науки і виробництва. Він зазначив, що відвідавши господарства Олександрійського та Кіровоградського районів, вони одержали достатньо цікавої інформації для роздумів, яка може слугувати подальшим поштовхом до становлення співпраці.

За матеріалами прес-служби Кіровоградської ОДА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top