Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Люди

Зiрочки на нашому небосхилi

Зiрочки на нашому небосхилiПротягом квітня у Світловодську, Світловодському районі та на Власівці народилися 55 малюків: 31 хлопчик та 16 дівчаток.
Місто поповнилося 37 малюками: тут народилися 21 хлопчик та 16 дівчаток. Це – Ігор Митник, Матвій Задніпряний, Лев Компанієць, Іакоб Болквадзе, Данило Лісовий, Ангеліна Татаренко, Дімітрій Дементій, Назар Лупуляк, Нікіта Сатир, Дарія Федан, Софія Макаренко, Іван Канупер, Денис Марченко, Павло Кучер, Олег Добровольський, Поліна Жуікова, Дар'я Клевець, Марк Сахаров, Ніколь Рибінська, Максим Баженов, Михайло Лук'янець, Єва Рудницька, Максим Порощай, Поліна Марченко, Артем Кулініченко, Роман Лисечко, Максим Фомін, Наталія Ільницька, Софія Ємченко, Анастасія Качіна, Єгор Єднєв, Дар'я Аврамчук, Катерина Власюк, Назіла Ахмедова, Іоан Кірєєв, Мілана Герасимова, Єлизавета Брунькова.
^ Реклама ^

Власівською селищною радою зареєстровано 6 малюків: тут народилися три хлопчика та стільки ж дівчаток, це – Аріна Пашек, Матвєй Штепа, Еліна Шевела, Марк Григор'єв, Софія Коваленко, Микола Олійник.

У Світловодському районі народилися 12 діток: 7 хлопчиків та 5 дівчаток. У Великій Андрусівці – Анастасія Малюга; у Глинську – Володимир Татаренко та Ярослав Репін; у Григорівці – Тетяна Рябошапка; у Захарівці – Діана Гарбуз; в Іванівці – Олександр Сміян, у Миронівці – Вероніка Баранік; у Микільському – Богдан Щукін; в Озерах – Анна Долінська; в Павлівці – Максим Коваленко та Родіон Алексеєнко; в Подорожньому – Сергій Болтугай.

Інформація надана відділами РАЦС по місту та району.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top