Вівторок, 23 квітня 2024
Здоров'я

Подарунки для ЦРЛ

Подарунки для ЦРЛ10 березня Світловодськ відвідав народний депутат України від фракції БЮТ Валерій Кальченко. Він виконував важливу місію в рамках програми вже колишнього уряду щодо переоснащення сучасним обладнанням центральних районних лікарень - доставку до нашого міста необхідної для лікарні та її пацієнтів новітньої діагностичної техніки.
Зокрема наша центральна районна лікарня отримала три канальний електрокардіограф, апарат УЗД вартістю 50 тис. євро (!!!), а також прилади для проведення аналізу крові, які мають бути розподілені по району.


У конференц-залі поліклініки ЦРЛ відбулася коротка зустріч народного депутата із медичними працівниками. Разом із Валерієм Кальченком до медиків завітали секретар міської ради Віталій Юшко, довірена особа Юлії Тимошенко Сергій Волохов та інші.

Валерій Михайлович привітав присутніх жінок зі святом 8-го Березня і всіх разом із Шевченківськими днями. Під гучні оплески вручив сертифікати на техніку головному лікарю ЦРЛ Юрію Котенку і коротко розповів про вищезгадану програму уряду Тимошенко, зазначивши, що подібні подарунки вже отримали Кіровоград, Олександрія, Онуфрівка та Знам'янка.

В свою чергу головний лікар Юрій Котенко від імені колективу медичних працівників подякував народному обранцю, і зазначив, що це обладнання – неперевершений подарунок для Світловодської ЦРЛ, адже діагностичний рівень нової техніки ні чим не поступається кременчуцьким закладам, до яких змушені звертатися і світловодці зокрема.

"СВ",
Богдан ДРОЗДОВ (фото).
На фото: Віталій ЮШКО, Валерій КАЛЬЧЕНКО, Сергій ВОЛОХОВ, Юрій КОТЕНКО.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top