П’ятниця, 19 квітня 2024
Влада

Списки майбутніх мешканців Приморської, 38 а: останні штрихи

У п’ятницю, 28 листопада, члени виконавчого комітету на своєму черговому засіданні розглядали виключно «квартирні» питання.
Після засідання житлової комісії проблемні справи були відправлені на доопрацювання, отож члени виконкому мали змогу ознайомитися з цими проблемами і висловити свою думку. У декого з претендентів терміново сталися зміни у складі сім’ї, хтось одружився чи розлучився, хтось прописав батьків тощо. Члени виконкому вирішили, хай відповідна комісія ще раз обстежить умови проживання і надасть свої висновки, а також проаналізує, чи не навсмине деякі претендети погіршують свої умови проживання.


Як вже повідомлялося раніше, документи проходять численні перевірки у вищих інстанціях. За словами Віталія Юшка, секретаря міської ради, на доопрацювання повернуто 12 справ. Отож, списки претендентів на ордери в будинку №38а по вул. Приморській майже сформовано. Але тепер попереду не менш копітка та відовідальна робота – формування списків пренендентів на квартири у будинку № 27 по вул. Конька.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top