П’ятниця, 29 березня 2024
Светловодск Милиция

На Кіровоградщині міліція затримала свого лже-колегу, що виманював у самогонщиків гроші

На Кіровоградщині міліція затримала свого лже-колегу, що виманював у самогонщиків грошіСпівробітники Компаніївського районного відділу міліції затримали 37-річного жителя міста Кіровограда, що видурював гроші у пенсіонерів, які гнали самогон, протягом кількох місяців. Про це повідомила прес-служба УМВС у Кіровоградській області.
Встановлено, що жертвами 7 разів судимого кіровоградця ставали пенсіонери, які зберігали вдома самогон.


Зловмисник винаймав у Кіровограді таксі, приїжджав до села і приходив до майбутніх жертв, представляючись працівником міліції. У ході розмови він роз'яснював власникам садиб про неприємності із законом через зберігання самогону.

За його словами, за це необхідно заплатити штраф приблизно у кілька тисяч гривень, або можна потрапити до в'язниці. При цьому чоловік пропонував залагодити питання на місці, сплативши йому частину вказаної суми. Таким чином зловмисник щоразу отримував від пенсіонерів від 300 до 1000 гривень. Після того чоловік зникав у невідомому напрямку. Частина потерпілих звернулася із заявами до міліції.

Невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його на одному з ринків обласного центру. Він, не ховаючись, купував продукти. За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство.

У зв'язку з цим працівники міліції звертаються до громадян, які стали жертвою злочину, з проханням повідомити про такі факти за номером (0522) 24-73-47 або звернутися до найближчого відділення міліції за телефоном "102".

Кіровоград.proUA.com
Фото Олега Никишина/Epsilon

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top