Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято Фоторепортаж

Головна мета – зберегти підприємство

Головна мета – зберегти підприємствоДивно, але факт: АТП 13507 навіть в умовах кризи не скорочувало своїх працівників. Кількість працюючих на підприємстві залишається незмінною – 240, з них 182 – водії. З початку року прийнято на роботу 92 людини, 46 – звільнено. Більшість не задовольняє заробітна плата, деяких – умови праці. Проте заробітна плата виплачується майже вчасно, а працювати с пасажирами в усі часи було непросто. Безперечно, незадоволених людей тепер побільшало і не тільки в автобусах.
^ Реклама ^

Як вдається триматися на плаву? З цим запитанням ми звернулися до голови правління ВАТ "Світловодське АТП 13507" Юрія Івановича Богдана.

Головна мета – зберегти підприємство– Проблеми є, але ми з ними впораємося. Якби Уряд відшкодував нам борг у розмірі 106 тисяч гривень за перевезення пільговиків, ми змогли б частково розрахуватися за банківський кредит і почувалися б впевненіше. Двадцятивідсоткове оновлення автотранспорту є умовою перемоги в будь-якому конкурсі на пасажироперевезення. Ми його виконали. Взяли кредит і закупили нові автобуси Херсонського та Львівського автозаводів. Тепер потерпаємо через зміну кредитної ставки. Але здобули перемогу на міських маршрутах №23, №24, №12 та №5. Щодня до 30 автобусів обслуговують світловодців, кілька працюють на міжміському сполученні: Кременчук, Київ, Харків, Кривий ріг. Для цього ми закупили автобуси "Шаолінь" китайського виробництва.

Одним словом, боремося за виживання, а хотілося б просто жити і працювати.

Користуючись нагодою, хочу від імені голови спостережної ради Віктора Федоровича Молчанова, голови профспілкового комітету Леоніда Дмитровича Бойкова, від себе особисто привітати колектив, ветеранів праці, всіх автомобілістів міста з професійним святом. Бажаємо постійної роботи і достойної винагороди за працю, щоб у кожного була можливість прогодувати свої сім'ї, міцного здоров’я, особистого щастя, твердості і наполегливості у справах.

Тетяна ДРОЗДОВА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top