Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Події Фоторепортаж

Їхні педагогічні надбання необхідні молодим

Їхні педагогічні надбання необхідні молодимОсвітяни Світловодщини славні своїми традиціями, своїми педагогічними надбаннями, напрацюваннями, впровадженням новітніх технологій. Їхній досвід відомий далеко за межами міста та області. Цьому певною мірою можна завдячувати ветеранам педагогічної праці – людям, які мають вагомі здобутки у напрямку розбудови освітянської галузі та які готові передавати свій досвід молоді.
5 жовтня – у Всесвітній день учителя – на базі міського музею педагогічної слави (ЗСШ №2) було проведено зустріч ветеранів педагогічної праці з молодими спеціалістами.
^ Реклама ^

Ветерани надали музею цікаві експонати зі своєї діяльності – грамоти, інші нагороди, розповіли про свій творчий та життєвий шлях. Під час спеціальної екскурсії молоді вчителі познайомилися з історією освіти у місті, а за "круглим" столом безпосередньо поспілкувалися з тими, хто має значний досвід роботи та певні успіхи. Це дасть можливість молодим фахівцям впроваджувати почуте та побачене у власній педагогічній роботі.

На цю зустріч організатори запросили Галину Рогозинську, колишнього директора школи №5, нагороджена знаком "За заслуги перед Світловодщиною", Марію Кесову, лауреата премії ім. М. Барсукової, Белу Заріну, яка має відзнаку "За заслуги перед Світловодщиною", Любов Дехтярекно, лауреата обласної премії ім. В. Сухомлиського, Анжелу Колесник, яка входить у сотню кращих директорів шкіл України (до речі, школа також серед 100 кращих шкіл України), Тамару Щербатко, нагороджена знаком Сухомлинського (ця вагома нагорода дається тому, хто має здобутки за впровадження його педагогічної спадщини) Галину Гекало, колишнього директора колишнього будинку піонерів (її досвід вивчався як у Кіровоградській області, так і за її межами).

На заході було розказано багато цікавих та повчальних історій, лунали пісні та жарти, і, звісно ж, вручалися квіти. Квіти тим, хто всього себе присвятив школі. Захід організували директор музею педагогічної слави Галина Смирнова, завідуюча методичним кабінетом управління освіти Ніна Судакова, голова міськкому профспілки Неля Пиленок.

Їхні педагогічні надбання необхідні молодим

Їхні педагогічні надбання необхідні молодим

Їхні педагогічні надбання необхідні молодим

Їхні педагогічні надбання необхідні молодим


"СВ",
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top