П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Дебют Світловодського велоспорту

Дебют Світловодського велоспортуВідділення велоспорту в Світловодській ДЮСШ №2 почало працювати лише 1-го вересня і вже успішно засвідчило про своє існування, виставивши своїх вихованців на участь в обласній спартакіаді, що відбулася в Кіровограді 17-20 вересня.
Загальна кількість учасників змагань становила більше 200. Змагання складалися з 6-ти видів трекової програми, де були представлені гонщики із Знам’янки, Новгородки, Олександрії, Кіровограду та, вперше, Світловодська. Від нашого міста участь у велоперегонах взяли троє вихованців спортивної секції: Максим Рабаєв, Сергій Саглаєв ( обидва ЗОШ №7, 11-В клас) та майстер спорту Антон Пустовіт.


Не зважаючи на малий досвід та важкий і не зовсім зручний інвентар (якому понад 20 років), Максим та Сергій (для Сергія це був спортивний дебют) продемонстрували непоганий результат, посівши відповідно 10 та 13 місця у своїх вікових групах (по 20 учасників в групі). А от досвідчений Антон Пустовіт з 6 видів в трьох виборов перемогу та в двох став призером цих змагань.

Тож, без сумніву можна сказати, що у Світловодського велоспорту – великі перспективи. І якщо тебе приваблює цей вид спорту і тобі від 10 до 14 років – не зволікай, адже набір до секції триває. Адреса ДЮСШ №2: Бульвар Дніпровський, 16-а, з 15.00 до 18.00 (крім вівторка).

СВ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top