Віктор Діденко

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Віктор Діденко

Біографія:

Діденко Віктор Сергійович народився 4 серпня 1994 року в м. Світловодськ, Кіровоградської обл. У 2012 році закінчив ЗШ №3 м. Світловодськ.

З 2012 року по 2016 рік навчався в Черкаській академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та здобув освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" за спеціальністю "Пожежна безпека".

У 2016 році за розподілом розпочав свою трудову діяльність на посаді інспектора 17 ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області. У 2017 році за заочною формою навчання здобув освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" за спеціальністю – "Пожежна безпека".

З 2017 по 2019 проходив службу на посаді інспектора 5 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

З 2019 року по теперішній час проходив службу на посаді начальника караулу 17 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Віктор Сергійович на пожежах працював впевнено, сміливо, рішуче, в екстремальних умовах приймав вірні рішення. Під його керівництвом підлеглий особовий склад караулу діяв злагоджено та швидко, в результаті чого вдавалось максимально швидко локалізувати пожежу, а згодом ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій.

Залучався до гасіння пожеж на території Зони відчуження, ліквідації пожеж внаслідок ракетних обстрілів під час воєнного стану.

Приймав активну участь в спортивному житті підрозділу. Навчав підростаюче покоління міста змішаним бойовим мистецтвам.

Вранці, 15-го лютого 2024 року, ліквідовуючи наслідки масштабної пожежі на території селища Власівка на заводі "Королівський смак" Діденко Віктор загинув.

У Віктора залишились батько, мати, сестра та кохана…

За мужність і відвагу, самовідданість і високий професіоналізм, сумлінне виконання завдань за призначенням умовах воєнного стану Віктор Діденко нагороджений нагрудним знаком "За відвагу в надзвичайній ситуації".

17 вересня 2024 року нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

Віктор Діденко

Публікації

[group=1][/goup]