Роман Пучков

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Роман Пучков

Біографія:

Пучков Роман Володимирович (позивний "Росомаха") народився 2 травня 1984 року у селищі Пім, Сургутського району, Тюменської області. Закінчив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 8 у селищі Власівка, Кіровоградської області. Після здобув професію офіціанта-бармена в професійно-технічному училищі № 29 міста Кременчук.

У 2002 році був призваний на строкову військову службу до лав МНС, де служив рятівником та був демобілізований 2003 року до запасу.

Після армії працював у сфері будівництва. Був доброю, порядною та сором’язливою людиною. Весь свій вільний час проводив вдома з родиною, яку він дуже любив.

25 вересня 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України. Спочатку служив солдатом у 57-й ОМПБр ім. кошового отамана Костя Гордієнка 17-го мотопіхотного окремого батальйону 1-ї роти. Разом з іншими побратимами звільняв Херсонщину від ворога у листопаді 2022 року та тривалий час тримав оборону міста Бахмут. Навесні 2023 року здобув професію - навідника-оператора БМП-1 ІІІ класу ВОС 121. Далі продовжив захищати Україну на посаді заступника командира бойової машини навідник-оператор 2-го механізованого відділення 3-го механізованого взводу 1-ї механізованої роти військової частини А4279 вже на Лиманському напрямку. Роман був справжнім побратимом та готовим прикрити собою товариша по зброї.

28 листопада 2023 року життя воїна раптово обірвалося під час артилерійського обстрілу при виконанні бойової задачі в н.п. Терни, Краматорського району, Донецької області.

Прощання з Героєм відбулося 4 грудня 2023 року у селищі Власівка, Кіровоградської області. Там на місцевому кладовищі він і похований.

У Романа залишилася кохана дружина та маленький син, який 2023-го року тільки пішов до першого класу.

Роман Пучков

Публікації

[group=1][/goup]