Олександр Афанасьєв

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Олександр Афанасьєв

Біографія:

Афанасьєв Олександр Анатолійович народився 12.09.1976 року у м. Світловодськ, Кіровоградської обл.

Навчався в Загальноосвітній школі №5 м. Світловодськ. Після школи навчався у Світловодському училищі, а по закінченню вступив до інституту у м. Кропивницький, де навчався на хореографа. Деякий час навчав дітей танцювати.

Грав на гітарі, займався спортом і бальними танцями. Був солістом ансамблю "Ритм". Багато виступав з ансамблем і навіть брав участь у фестивалях за кордоном. Мав дуже багато друзів.

Олександр не боявся ніякої роботи, мав золоті руки й завжди намагався всім допомоги.

Одружився, мав сина й доньку, був дуже люблячим татом, чоловіком, та сином. Дуже любив готувати й бавити родину чимось смачненьким.
Олександр багато де працював, швидко навчався та освоював нові спеціальності.

З першого дня війни добровільно вступив до ЗСУ, його мета була захистити свою родину й Батьківщину від окупантів. Отримав спеціальність сапера й бойового медика. Служив сапером 1 інженерно-саперного відділення.

5 вересня 2023 року під час виконання чергового військового завдання потрапив під мінометний обстріл у районі н.п. Роботине, Запорізької області, внаслідок чого отримав поранення. Лікарі рятували його життя, воїн переніс три складні операції. Та, на жаль, серце захисника не витримало і він загинув у лікарняній палаті 18 вересня 2023 року.

23 вересня 2023 року був похований на Ревівському кладовищі у м. Світловодськ. Вічна пам’ять Герою!

Олександр Афанасьєв

Публікації

[group=1][/goup]