Іван Молчанов

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Іван Молчанов

Біографія:

Молчанов Іван Володимирович народився 17 березня 1978 року у с. Подорожньому колишнього Світловодського району (нині Великоандрусівська сільська громада).

З вірою в Перемогу повний енергії та сил стрілець-помічник гранатометника 1 мотопіхотного відділення Іван Молчанов самовіддано боронив українську землю та давав відсіч ненависному ворогові та разом із побратимами відстоював незалежність України та її територіальну цілісність, щодня наближаючи довгоочікуваний день Перемоги над ворогом, виборюючи мир для України, для своєї родини та для кожного із нас.

За життя був нагороджений медаллю "За військову службу Україні", відзначений почесним нагрудним знаком "Золотий хрест", також нагороджений відзнакою командувача оперативного командування "Південь" та медаллю "Незламним Героям російсько-української війни" за представленням ТВО командира військової частини т-р Сухановим А.Н. Зокрема, має посвідчення учасника бойових дій.

Загинув Іван смертю хоробрих, 27 серпня 2023 року під час артилерійського обстрілу поблизу н.п. Оріхово-Василівка, Донецької області.

Іван Молчанов

Публікації

[group=1][/goup]