Максим Безнос

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Максим Безнос

Біографія:

Безнос Максим Сергійович народився 03 травня 1984 року в місті Харкові. На той час батьки були ще студентами Харківського Інституту Радіоелектроніки. В 1985 році, після закінчення інституту батьки були направлені за розподілом на Світловодський радіозавод.

Навчався у Світловодській школі №?7. У школі завжди був лідером, брав участь майже у всіх міських і багатьох обласних олімпіадах. Легко справлявся з математикою, інформатикою, відповідально ставився і до інших предметів. Його твори з української мови ще довго читали учням, після закінчення Максимом школи.

Був активним учасником осередку Пласту у Світловодську, пластував у станиці Крилів з 1997 року. Заприсяжений 10 травня 1998 року на окружному Святі Весни. Тривалий час був гуртковим гуртка "Едельвейс", курінним підготовчого куреня ім. Самуся. Учасник окружних таборів "Гомоніла Україна", велотаборів "Цеста вдячності" та "Зоре моя вечірня". Інструктор новацьких таборів.

Посмертно нагороджений Залізним Пластовим Хрестом №?133 Конференцією українських Пластових організацій.

Схильність до математики й інформатики і визначило подальший фаховий шлях. У 2001 році Максим поступив у Харківський Національний Університет Радіоелектроніки на факультет радіотехніка. Перший курс навчався на комерційній основі, закінчив його на "відмінно" й був переведений на бюджетну основу навчання. В університеті також вів активне життя. З першого курсу почав працювати над науковими темами.

Брав активну участь у різних конкурсах, олімпіадах. Почав працювати у фірмах зі створення програмного забезпечення для різних галузей, зокрема, працював у фірмі Дочірнє підприємство Максбілл-Україна в Харкові.

У 2007 році переїхав до Києва, де влаштувався в українське представництво однієї бельгійської компанії. Потім працював у компанії Infopuls GmbH.

24 лютого 2022 року пішов добровольцем в 112 Бригаду територіальної оборони міста Києва.

08 травень 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ на посаду радіотелефоніста 6 стрілецької 2 стрілецького батальйону ВОС.

Загинув 10 квітня 2023 року в населеному пункті Привілля Бахмутського району Донецької області, при виконанні бойового завдання.

Максим Безнос

Публікації

[group=1][/goup]