Костянтин Орчіков

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Костянтин Орчіков

Біографія:

Орчіков Костянтин Олександрович народився 6 листопада 1992 року в селі Бориси на Полтавщині, Глобинського р-ну(нині Кременчуцький р-н), де і пройшло його дитинство та навчання в місцевій школі. У 2017 році переїхав із сім’єю у м. Світловодськ.

Закінчивши 9 класів, здобув професію верстатника широкого профілю в Кременчуцькому вищому професійно-технічному училищі №?7.

З 2011 року розпочав працювати в компанії Полтавського гірничо-збагачувального комбінату м. Горішні Плавні, за спеціальністю токар-фрезерувальник у ливарно-механізованому цеху, пропрацював до серпня 2022 року.

25 серпня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.

Проходив військову підготовку на базі інституту зв’язку у м. Полтава, отримав розпорядження проходження подальшої служби у 57-й ОМПБр ім. кошового отамана Костя Гордієнка, котра на той час визволяла Херсонську обл. від окупантів. Був призначений на посаду солдата-радіотелефоніста.

З честю та відданістю боронив свою державу разом із побратимами. Дійшовши до берегів Дніпра (с. Бургунка, Херсонської обл.) був перенаправлений на схід України в м. Бахмут, де з вірою в перемогу продовжував свій шлях воїна.

20 грудня 2022 року вранці між 8:00 та 9:00 загинув від травм несумісних із життям під час виконання бойових завдань у південно-східному районі м. Бахмут, Донецької області.

26 грудня 2022 року Світловодська громада провела Орчікова Костянтина Олександровича в останню путь. Поховали захисника на місцевому кладовищі поруч з іншими полеглими захисниками.

Костянтин Орчіков

Публікації

[group=1][/goup]