Данило Авчінніков

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Данило Авчінніков

Біографія:

Авчінніков Данило Сергійович народився 24 липня 2000 року у м. Світловодську, Кіровоградська обл.

У 6-річному віці(2006 р.) він переступив поріг ЗОШ №7(тепер ліцей "Перспектива), де навчався і закінчив 9 повних класів.

Далі Данило вирішив вступити до СПФК, щоб отримати спеціальність електрика, закінчив навчання в даному закладі у 2019 році та відразу продовжив вивчення спеціальності в КНТУ.

Данило мав добру вдачу, був легким на підйом, а тому мав певне надійне коло друзів. Деякі, так як, і Данило у 2020 році вирішують вступити до лав Збройних Сил України, за контрактом.

Вступаючи в доросле, відважне життя у вересні 2020 року, Данило за розподілом потрапляє до 59 мотопіхотної бригади імені "Якова Гандзюка" в місті Гайсин.

Тут уже солдат Авчінніков Данило Сергійович стає старшим навідником гармати протитанкового артилерійського взводу протитанкової артилерійської батареї протитанкового артилерійського дивізіону.

При житті Данило отримав медаль "Ветеран Війни" в АТО за вірну службу у 2021 р.

Загинув отримавши осколкове поранення, несумісне із життям, унаслідок артилерійського обстрілу ворога, поблизу населеного пункту Шевченко Волноваського району Донецької області 2 травня 2022 р.

Похований Данило Сергійович на Світловодському кладовищі 5 травня 2022 р.

За наказом Президента України від 24 серпня 2022 року нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

За своє молоде життя Данило не встиг створити сім’ю, але Пам’ять про нього у всіх залишилася Вічна і Світла…

Данило Авчінніков

Публікації

[group=1][/goup]