Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта Події Фоторепортаж

Свято Першого дзвоника


Якщо зранку подвір'я школи наповнюється гомінкими голосами малечі та п'янкими запахами міріади квітів – настало світле свято 1-го Вересня, Дня Знань. Традиційно кожного року до кожної школи міста приходять високоповажні гості із теплими словами привітань та подарунками, аби кожен учень, особливо – кожен першокласник (цього року їх 421), відчув урочистість першого кроку на шляху знань, турботу про себе та людську підтримку.
^ Реклама ^

Так і минулого вівторка представники виконавчого комітету, депутати міської ради, посадовці обласного рівня завітали на святкові шкільні лінійки, виконуючи свою важливу і відповідальну місію.

Ми побували у школі-інтернаті №1, куди привітати школярів та педагогічний колектив завітали голова обласної ради Микола Сухомлин, секретар міської ради Віталій Юшко, голова районної ради Петро Коваленко, представник управління освіти Сергій Добролевський.

Микола Олексійович побажав школярам великих успіхів у навчанні, міцного здоров'я та творчого розвитку своїх здібностей, а вчителям нагадав, що їхня місія – одна із найважливіших у житті кожної людини. Голова обласної ради запевнив присутніх, що зі свого боку представники владних структур області роблять чимало важливих справ для підтримки освіти, адже вона завжди була і залишається однією із пріоритетних галузей.

Від імені обласної ради Микола Олексійович подарував вихованцям та колективу школи сучасну пральну машину та сушарку. А від усіх поважних гостей святкові шкільні подарунки та солодощі отримали першокласники та всі інші учні школи-інтернату №1.

Редакція "СВ" приєднується до щирих і світлих привітань на адресу школярів та педагогічних працівників міста.

"СВ",
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top