Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кіровоградщина

Борг із зарплати на Кіровоградщині – майже 50 млн. грн.

Загальна сума невиплаченої заробітної плати по Кіровоградській області станом на 1 червня становила 47,4 млн. грн., або 14,7 відсотка фонду оплати праці, нарахованого за травень 2009 року.
Більше половини усього боргу області припадало на підприємства Олександрії та промисловості.
^ Реклама ^

Відсутня заборгованість із виплати заробітної плати перед працівниками економічно активних підприємств у чотирнадцяти районах області: Бобринецькому, Вільшанському, Гайворонському, Добровеличківському, Знам’янському, Компаніївському, Новоархангельському, Новомиргородському, Олександрівському, Онуфріївському, Петрівському, Світловодському, Ульяновському, Устинівському.

На 1 червня вчасно не отримали заробітну плату 7,1 тис. осіб, що склало 3,4 відсотка загальної кількості найманих працівників, з яких 58,8 відсотка – зайняті на підприємствах промисловості.

Кожному із зазначених працівників не виплачено в середньому 3778 грн., що у 2,5 разів більше розміру середньої зарплати штатних працівників за травень.

У структурі боргу сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємств-банкрутів склала 20,7 відсотка. Найбільша питома вага боргу цих підприємств припадала на міста Світловодськ (39,6 відсотка) та Кіровоград (19,6 відсотка).

На підприємствах, які призупинили виробничо-господарську діяльність у 2008 році та попередніх роках (економічно неактивні), заборгованість із виплати заробітної плати на 1 червня 2009 року становила 2,3 млн. грн.

За матеріалами Кіровоград.proUA.com.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top