П’ятниця, 19 квітня 2024
Події Фоторепортаж

«Невичерпні джерела» – у Світловодську

6 червня 2009 року у м.Світловодську на бульварному узвозі відбулося традиційне обласне свято фольклору «Невичерпні джерела» за сценарієм фольклорного театралізованого дійства «Зелена неділя».

У ньому взяли участь 11 народних аматорських та аматорських фольклорних і хорових колективів з 11 районів області, міста Світловодська та Олександрійського училища культури. Дебютантами свята стали фольклорні ансамблі Іванівського сільського Будинку культури, «Яворина» Калантаївського сільського клубу Світловодського району, народні хори «Дніпровські зорі» із селища Власівка та «Калина» з села Іванівки Світловодського району.



Складовою «Невичерпних джерел» стала виставка майстрів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва міста Світловодська, яку в цей день було презентовано гостям та учасникам фольклорного свята.

Зі словами привітання до колективів та гостей свята звернулися секретар міської ради Віталій Юшко, заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Олег Бабенко, директор обласного Центру народної творчості Валентина Пращур, начальник міського управління культури і туризму Надія Клокар.

Фольклорне свято завітало і на Ревівку та Табурище. Тут відбулися святкові концертні програми за участю художніх колективів Будинку культури селища Власівка та міського Палацу культури. Свято удалося на славу, надовго залишивши чудові враження як у гостей та учасників свята, так і світловодців.

«СВ»,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top