Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Красуні Юля та Настя не лише заінтригували олександрійців, а й приємно вразили

Красуні Юля та Настя не лише заінтригували олександрійців, а й приємно вразили30 травня в Олександрії відбулося свято краси і моди "Інтрига-2009". У заході взяли участь представниці шкіл моделей, театрів мод Кіровоградської області різних вікових категорій. Світловодськ представляли вихованки дитячого клубу школи моделей "Гармонія" Юлія Уца та Анастасія Абрамець.
Перший конкурс "Панночка-2009" (конкурсантки виходили в національних костюмах) наші дівчата, готуючи розповідь про своє місто, вибрали поетичну форму подачі. Ось на які емоції викликає наше мальовниче місто юних красунь! Тут же у них була нагода продемонструвати свої розумові здібності, що сьогодні цінується на рівні з красою та чарівністю.
^ Реклама ^

Юлія та Анастасія справили на глядачів враження і під час наступного конкурсу "Екстравагантна сукня": їхнє вбрання було виготовлене з нетрадиційних матеріалів – поліетилену, шпалер, рибальської сітки тощо).

ІІІ конкурс – "Ура, канікули!" Наші дівчата вдало продемонстрували спортивно-пляжне вбрання, танцювали та показували спортивну підготовку.

І, напевне, найочікуваніший момент – вихід у вечірній сукні. Це – умова останнього конкурсу "Шкільний бал". Донести до глядача задуманий образ вишуканості та довершеності нашим дівчатам у цьому конкурсі допомогли сукні з магазину "Версаль".

До речі, у конкурсі взяли участь вихованки Пантаєвського дитячого будинку, і одна з них – Марія – отримала "Приз глядацьких симпатій".

Світловодськ увійшов до числа призерів: Юля здобула титул "Фотомодель-2009", а Анастасія стала "Міс чарівністю-2009".

На згадку про це чудове дійство майбутні, але поки що маленькі зірочки, подивилися чудовий концерт від справжніх зірок естради Віктора Павлівка, Наталі Бучинської, гурту "Бум Бокс" та інших, а також квіти та пам'ятні подарунки. Світловодські конкурсантки та їхня наставниця Оксана Мішук дякують Геннадію Френкелю, начальнику управління освіти, Ользі Литвиненко, заступнику міського голови з гуманітарних питань, фірмі "Фаетон", спеціалістам управління економіки, батькам, та всім, хто допоміг гідно представити місто.

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top