П’ятниця, 29 березня 2024
Культура

Юні таланти – до ювілею рідного міста!

Юні таланти – до ювілею рідного міста!Ювілей Світловодська – це свято всіх, кому дороге місто на Дніпрі; хто пишається його історією та традиціями.
Успіхи і досягнення міста – це заслуги багатьох поколінь світловодців, людей різних професій і покликань, які залишили тут частку своєї душі і молодості. Сьогоднішні жителі міста гідно продовжують закладені традиції, своєю працею сприяють подальшому розвитку міста.
Так і викладачі дитячої музичної школи із року в рік з любов’ю і терпінням виховують не одне покоління яскравих особистостей, допомагають розкрити їм свій духовний і творчий потенціал. А світловодські діти дуже перспективні і талановиті, і це неодноразово підтверджують результати обласного конкурсу виконавської майстерності «ПАРОСТОК» та Всеукраїнського конкурсу «ПРОВЕСІНЬ», які проходять в Кіровограді на базі КДМУ.


Цього року 52(!) юних учасника стали призерами обласного конкурсу «ПАРОСТОК» та Всеукраїнського конкурсу «ПРОВЕСІНЬ»: Дитячий духовий оркестр (керівник В. Аблаєв), Ансамбль скрипалів (керівник С. Маланчій, концертмейстер Н. Єрьоменко), Зведений ансамбль струнно-смичкових інструментів (керівник О. Колісниченко, концертмейстер Н. Єрьоменко). А також Максим Волощук, акордеон (викладач Р. Животовська), Алла Сесько, фортепіано (викладач І. Глінкіна), Катя Тютюник, фортепіано (викладач Г. Ревякіна), Марина Цонда, домра (викладач Н. Шкурат), Максим Іонов, фортепіано (викладач Г. Скала), Роман Головатюк, гітара (викладач М. Михайленко), Рая Метакі, вокал (викладач О. Петраківська).

Дитяча музична школа, що сприяла цим досягненням, цього року отримала найвищу оцінку атестації закладу – «Атестовано з відзнакою». І дійсно, такі творчі перемоги – найцінніший подарунок на ювілей Світловодська.

Життя нашої школи завжди було і зараз є цікавим та насиченим приємними подіями: фестивалі, концерти, конкурси, але підсумком учбово-виховної роботи учнів і викладачів завжди був заключний звітний концерт, який цього року ми присвячуємо 55-річчю Світловодська. У концерті прозвучать класичні хорові партії, фортепіанне соло, джазові композициї духових інструментів. А шанувальники духового оркестру та ансамблю струнно-смичкових інструментів почують майстерну гру цих колективів. Щиро запрошуємо всіх жителів міста на творчий звіт ДМШ, який відбудеться 14 травня о 17.00 в МПК.

Тетяна РУДЬ,
директор ДМШ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top