П’ятниця, 29 березня 2024
Спорт

162:6 - БЕРІТЬ І НЕ ДЯКУЙТЕ!

2-го та 3-го травня на базі міського спортивного комплексу ім. А. Тузовського проходили змагання обласної спартакіади з баскетболу між командами міст та районів Кіровоградщини. Точніше, фінальна частина змагань - так званий "фінал чотирьох", до якої потрапили команди Кіровограда, Олександрії, Знам'янки та Світловодська (колишні вихованці Світловодської ДЮСШ №2, троє з яких сьогодні грають в професійних баскетбольних клубах України).
Першого дня світловодські баскетболісти, під керівництвом граючого тренера команди Володимира Лисака, мали грати два матчі. Але після знущального розгрому команди Олександрії із рахунком 162:6 (так-так, це ніяка не помилка!!!), знам'янські баскетболісти зрозуміли, що на майданчику їм "ловити", окрім як у власний кошик, нічого і від поєдинку (чи від "самогубства") відмовилися. Шкода, звичайно. Це був би ще один яскравий матч (як і перший) на кшталт красивих роликів про майстерність баскетболістів НБА. Таких м'ячів (і зі стрибками, і з місця, і з обертами та зависанням на кільці) і в такій кількості світловодські прихильники баскетболу не бачили дуже давно.


Успіх першого дня змагань не затьмарив голову нашим хлопцям, і на зустріч з Кіровоградом вони вийшли у повній бойовій готовності. У складі світловодської команди вийшов і тренер В.Лисак на те він і "граючий", чи не так?

Кіровоградці (студенти та викладачі Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка), напевне, на гру налаштувалися дуже серйозно і навіть мріяли про перемогу. Але вже у першій чверті повернулися до жорстокої реальності, отримавши на кінець зустрічі "мінус тридцять". Загальний рахунок 88:58 на користь Світловодська.

Отже, наша команда (а значить і наше місто!!!) посіли першу сходинку, Кіровоград – другу, постраждала від світловодів Олександрія – третю. Знам'янка ж отримала те, на що і заслуговувала – останню сходинку. Як то кажуть, вовка боятися (чи Вовку з командою?) - в баскетбол не грати…

Кожна з команд отримала грамоту від обласного спортивного комітету, яка засвідчує її успіхи. Всіх учасників змагань привітав головний спеціаліст з питань спорту Світловодського виконавчого комітету Василь Мороз, який зокрема зазначив, що і надалі робитиме все можливе для розвитку та популяризації баскетболу у нашому місті.

Молодці хлопці! Так тримати!

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top