Вівторок, 19 березня 2024
Спорт

«КДЮСШ-Комети» взяли гору над Кривим Рогом, Нікополем та Кременчуком Новина з фото

«КДЮСШ-Комети» взяли гору над Кривим Рогом, Нікополем та Кременчуком
14-16 листопада у Кременчуці Полтавської області світловодська команда баскетболістів "КДЮСШ-Комети", більшість дітей якої 2007 року народження, під керівництвом тренера Володимира Лисака сміливо змагалася у другому турі чемпіонату України 2006 року народження.


Перша гра кометівців відбулася з командою Кривого Рогу — ДЮСШ №2, якою опікується заслужена тренерка України Людмила Коваль. Це була дуже складна гра, в якій переломити рахунок кометівцям вдалося лише після перерви, зібравши усі свої сили та бажання. Обійти сильного суперника світловодцям вдалося у 7 очок, завершивши гру з результатом 82:75.

Наступного дня "КДЮСШ-Комети" з легкістю перемогли команду з Нікополя "Нікополь-Сіті" (тренер Ян Селиванов) — 89:30. Останні дві гри були з кременчуцькими суперниками: команда БК "Кремінь" КДЮСШ №2 (тренер Євгеній Федоров) поступилася кометівцям у 25 очок (75:50), ДЮСШ №2 (тренер Олександр Сай) також були переможені світловодцями з великим розривом — 84:48.

У наступний етап змагань вдалося вийти командам "КДЮСШ-Комети" (Світловодськ) та ДЮСШ №2 (Кривий Ріг). У подальшому ці команди зіграють по дві гри проти команд Запоріжжя, Краматорська і двох команд Харкова ("Універбаскет" та "Джуніор"). Тоді 4 команди з шістки кометівців і 4 команди з паралельної шістки Кривого Рогу вийдуть у півфінальну вісімку, пізніше — у фінал чотирьох.

Із 30 команд, які почали змагатися у чемпіонаті України, залишилися боротися лише 12 найсильніших, зокрема і на рік молодші представники Світловодська.

Варто відмітити, що 18 листопада баскетболісти Світловодської КДЮСШ №1 (директор Василь Мороз) отримали третій дорослий розряд за результатами змагань 2018-2019 року на чемпіонаті України. Тренер Володимир Лисак дякує дітям за згуртованість під час ігор, батькам — за підтримку дітей та постійному меценату команди — Віктору Королю.

«КДЮСШ-Комети» взяли гору над Кривим Рогом, Нікополем та Кременчуком


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top