П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск Актуально

Опалювальний сезон завершено. Підготовку до нового розпочато

Опалювальний сезон завершено. Підготовку до нового розпочатоВідповідно до рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 9.04.2009 р. опалювальний сезон 2008-2009 р.р. було завершено 15 квітня о 24.00 за київським часом. І вже з наступного дня СП ТОВ «Світловодськпобут» переведено у режим підготовки до наступного опалювального сезону. Про підсумки ОС та гаряче водопостачання розповів головний інженер підприємства Олександр Сич:
– Опалювальний сезон пройшов добре: цього року фактично булі відсутні нарікання споживачів з приводу якості наших послуг, і нам вдалося уникати серйозних аварійних ситуацій, пов’язаних із відключення тих чи інших споживачів більше ніж на добу. Про наслідки опалювального сезону (в першу чергу про борги міста перед підприємством) ми розповімо пізніше.


Робота з відновлення у світловодських оселях гарячого водопостачання триває постійно. Наразі це стосується будинків, що належать до території обслуговування котельні № 3. Сьогодні вже постачається гаряча вода у будинки по вул. Індустріальній, 1, Богуна, 17 та інтернат №2. Триває робота з відновлення мережі будинку по Леніна, 49. Складність ситуації полягає в тому, що мережі, які не використовувалися понад 11 років, перебувають далеко не в найкращому стані і потребують капітального оновлення. А через невелику кількість користувачів даною послугою виникають проблеми у якості гарячого водопостачання – зокрема, доводиться чекати, доки стече холодна вода. Ця проблема зникатиме поступово із збільшенням кількості споживачів.

«СВ»,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top