П’ятниця, 19 квітня 2024
Светловодск Актуально

У місті з’явилася ще одна майстерня, де повірятимуть лічильники води

Нещодавно у місті запрацювала ще одна водомірна майстерня, в якій виконуватимуть повірку лічильників води.
Як зазначила начальник абонентського відділу КП «Світловодський водоканал» Людмила Шумська, це радісна подія для всіх, адже від того, наскільки якісно ведеться облік води, залежить і зменшення тарифу, і його стабільність. Звичайно ж, облік зменшує втрати. «Сьогодні не можна сказати, що у місті ведеться якісний облік води, адже ще півроку тому відсотків 70% лічильників були неповірені. Неповірений лічильник вважається несправним і він не може використовуватися для обліку води».


Отож, відтепер у місті дві організації, що займатимуться повіркою лічильників. Прилади до водомірної майстерні водоканалу приймають в абонентському відділі водоканалу, адреса: вул. Гагаріна, 17 щодня, крім суботи та неділі та святкових днів, з 7.30 до 19.00. (перерва з 12.00 до 12.45).

За словами Л. Шумської, повірочні роботи будуть виконані протягом двох діб, принаймні, спеціалісти все робитимуть, аби вкластися у цей термін. Але тривалість залежатиме ще й від такої організації як Держстандарт, яка вдруге перевірятиме повірений прилад та ставитиме відповідне клеймо, і працює вона лише у вівторок та четвер.

Вартість послуги: 40 грн. 91 коп. при діаметрі 15 мм, 41 грн. 21 коп. – 20 мм, 41 грн. 80 коп. – 25 мм. Наголошуємо: це вартість перевірки та повірки, якщо ж з’ясується, що прилад несправний, абоненту буде складено кошторис згідно з виконаними роботами. У цю вартість також не входить демонтаж, монтаж та доставка.

Кількість води споживачів, які використовують її неправдоподібно мало, перевірятимуть ще за допомогою контрольних лічильників. «Ми це вже зможемо робити, – сказала на завершення Людмила Михайлівна, – адже відтепер є професіональна служба, яка демонтує лічильник, у якому ми сумніваємося, і натомість поставить свій. Думаю, таким чином, крадіжки води зменшаться».

«СВ».

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЛІЧИЛЬНИКІВ ВОДИ, У ЯКИХ ЗАКІНЧИВСЯ ТЕРМІН ПОВІРКИ!

Сервісний центр «Вектор» пропонує нові послуги, які значно зменшать Ваші незручності та зекономлять час:

1. Повірка лічильника води протягом 5-ти хвилин, за рахунок обмінного фонду. Послуга надається в сервісному центрі. Вартість послуги – 40,00 грн.

2. Демонтаж Вашого лічильника води та монтаж повіреного лічильника з обмінного фонду, протягом 20 хвилин. Послуга надається на місці експлуатації лічильника за одне відвідування спеціаліста сервісного центру. Вартість послуги – 65,00 грн.

Розклад роботи: щоденно з 8.30 до 17.00 (без перерви)

Якість робіт та порядність працівників гарантована.

За довідками звертатися за телефонами: 2-52-60 або 2-04-44;
або за адресою: вул.Павлова, 11 (в будівлі військового комісаріату).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top