Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Юлія Іоненко Афіша Світловодська

АФІША: Жіночий фестиваль "Я — най" Афіша

АФІША: Жіночий фестиваль "Я — най"
Запрошуємо чарівних панянок на третій жіночий фестиваль "Я – НАЙ", який відбудеться 10 листопада в ресторані LEVEE.
^ Реклама ^

Цікавість до фестивалю зростає все більше і ми сподіваємось, що згодом наше місто перетвориться на центр розвитку особистості. Спеціалісти в різних сферах розвитку із задоволенням погоджуються на запрошення до виступу в нашому місті. Як завжди, ми приготували для вас різні теми, яку наштовхнуть вас на нові роздуми. Тож почнемо знайомство з нашими гостями.

Оксана Хміль, психолог з м.Київ, та темою “Кохання зле... або як розчаклувати козла?” Тема достатньо цікава та пікантна. Багато жінок мають твердження, що всі чоловіки мають недоліки. Та чи лише в чоловіках справа? Ох і тема! Вже уявляємо, які дискусії розгорнуться на фестивалі. Тож якщо в тебе є питання, чи власна думка з приводу цієї теми, приходь на зустріч з Оксаною.

Олександр Чернов, м.Кропивницький. Бізнесмен, організатор міжнародних фестивалів “Технології щастя”. З хвилюванням чекали на відповідь від Олександра, адже це людина з великим досвідом. Олександр проведе майстерклас на тему “Що вас очікує попереду: перспективи вашого розвитку”. На моделі спірального розвитку ми з вами дізнаємось різні рівні нашого розвитку, розвитку держави та суспільства.

Віра Фетісова, м.Світловодськ – бізнес леді, з темою “Про бізнес, родину та призначення жінки”. Її виступ буде проходити у тематиці розповіді своєї історії життя. Адже тема виступу досить цікава для тих, хто планує або вже починає створювати свій бізнес.

Анастасія Мусієнко, м.Кременчук. Спеціаліст із психосоматики. Багато хто з вас чув, що всі хвороби від нервів. Анастасія пропонує познайомитися ближче з цим терміном. А також продемонструє декілька технік завдяки яким, ви відчуєте своє тіло, та надасть інформацію, яка допоможе вам стати спокійнішою.

І вже за добрим звичаєм всіх учасниць будуть чекати дуже цікаві та корисні подарунки від спікерів та спонсорів нашого заходу. Від Олександра Чернова ви отримаєте 5 квитків на міжнародний фестиваль “Технології щастя”, а також одна з учасниць матиме змогу виграти онлайн доступ до майстер класів спеціалістів з фестивалю “Технології щастя”. Сертифікати на безкоштовну епіляцію від Ольги Бойчук, а також подарунки для кожної учасниці фестивалю. Подарунковий бьюті бокс від салону краси "Лана" та Руслани Корольової. Листівки акварельного розпису від художниці Катерини Грабенко. Подарунки від партнера журналу CILL, м.Кременчук. Атмосферна фотозона від Марини Ісаєвої. Та душевні фото у виконанні Ольги Мандрик.

Наше чудове свято, допомагають організувати партнери фестивалю, а саме:
- Ресторан LEVEE
- SVETLOVODSK.COM.UA
- Друковане видання "Світловодськ вечірній"
- Друковане видання CHILL, м.Кременчук


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top