Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Спорт

Світловодські ветерани футзалу — фіналісти Кубку України Новина з фото Новина з відео

Світловодські ветерани футзалу — фіналісти Кубку України
З 5 до 7 вересня включно в Одесі відбулися змагання на Кубок України з футзалу серед ветеранів 40+. Світловодськ цього року представляла команда "Лабіринт" під керівництвом Владислава Терещенка.


Після групового раунду світловодські футзалісти вийшли до фінальної частини першої ліги, де у півфіналі, у видовищній боротьбі здолали суперників з міста Южноукраїнська Миколаївської області з рахунком 5:4.





На жаль, на фінал сил вже не вистачило: перший тайм фіналу з одеською "Глорією" був абсолютно рівним і за рахунком, і за ходом зустрічі — 1:1. Але в другому таймі сил вже відчутно не вистачало. У підсумку — перемога господарів 4:1. Але враховуючи те, що команда Світловодська грала другий матч, а суперник прибув на фінал відпочивши, то слід вважати результат цілком пристойним.



Узагалі на цьому представницькому форумі світловодський ветеранський футзал вже здобув репутацію непоступливого суперника, який може будь-якій з команд попсувати настрій. Але, звичайно, з грандами гри, у складі яких виступають спортсмени збірних України різних років, фіналісти і призери світових та європейських першостей, багаторазові чемпіони України, суперничати майже неможливо: різний рівень майстерності, досвіду, фізичної підготовки, фінансування команд і таке інше.

Та попри це, вже одна присутність світловодського футзалу на спортивній мапі України — гідний опір грандам, що надихає на подальше зростання та самовдосконалення. Сподіваємося на підтримку небайдужих світловодців, бо на сьогодні ця гідна поваги ініціатива базується лише на енергії самих учасників,та підтримці кількох небайдужих меценатів, насамперед Владислава Терещенка та Олега Горбуленка.

Світловодські ветерани футзалу — фіналісти Кубку України
Владислав Терещенко


Дякуємо учасникам турніру: Володимиру Щербині, Станіславові Боровскому, Юрію Оришичу, Сергію Макогону, Олександрові Опришку, Андрію Акуленку, Ігорю Шабанову, Андрію Беляєву, Михайлу Штиволі і, звісно, керівнику та капітану команди Владиславові Терещенку, який провів велику організаторську роботу, завдяки якій і стала можливою участь Світловодська на цьому футзальному форумі.

Бажаємо світловодським гравцям здоров'я, наснаги та життєвих успіхів!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top