Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

У Світловодську відбулася акція «Мій тато захищає Україну» Новина з фото

У Світловодську відбулася акція «Мій тато захищає Україну»
У Світловодському міському Палаці культури для дітей, батьки яких брали чи беруть участь в ООС на Сході України, вдруге провели акцію "Мій тато захищає Україну". І хоч цього разу дітей було значно менше ніж минулого, це не завадило весело розважатися присутнім.
^ Реклама ^

У програму для дітей від керівниці народного аматорського театру "Амбіція" Наталії Сандрак увійшла екскурсія міським Палацом культури та знайомство малечі з вокальними ансамблями "Явір" та "Голубка", які подарували дітям у своєму виконанні українську пісню. Керівник колективу "Голубка" Василь Кузьменко запросив охочих вчитися грати на баяні чи гітарі.

Керівниця театрального колективу "Дивосвіт" Марина Салабутіна разом з учасниками колективу — Інною Лінець, Ксенією Говорун, Марією Табонченко, Іваном Рибачуком провели дітям вечірку у морському стилі та розважальну програму з конкурсами й танцями.

Наостанок дітей пригостили солодощами, які придбали за кошти, зібрані на концерті до Дня Незалежності України на Бульварному узвозі.

У Світловодську відбулася акція «Мій тато захищає Україну»

Відвідувачка заходу Людмила Кричевська з дев’ятирічною онукою Анею розповіла, що вперше прийшла на цей захід, і вдячна усім, хто піклується про дітей захисників:

"Тато Ані — Денис Кричевський — це мій син. Йому 28 років, повернувся із зони АТО, де перебував пів року. Донька ледь дочекалася цієї щасливої миті. Звісно, ніяких подробиць не розповідаємо Ані, хочемо вберегти від зайвих думок і сліз".


Оскільки багато дітей не змогли відвідати свято того дня, організатори планують провести цю акцію ще раз. Про це буде повідомлено на сторінках нашого видання.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top