Вівторок, 19 березня 2024
Парламентські вибори 2019 ТОП-новини

Олесь Довгий іде в Раду від Кіровоградщини Новина з фото

Олесь Довгий іде в Раду від Кіровоградщини
Олесь Довгий подав у ЦВК документи як кандидат у народні депутати в одномандатному окрузі. Як пояснив сам депутат, він робить це на вимогу місцевих громад Кіровоградщини і планує продовжити проекти розвитку області: медичні, освітні та інфраструктурні.


"За 5 років ми розпочали понад сотню проектів. Багато з них треба продовжувати. Наприклад, лише за минулий рік більше ніж десять шкіл були капітально відремонтовані, в них замінено покрівлю і котельні. Тепер треба створити комфортні умови в класах, продовжити закупівлю меблів і комп’ютерів для учнів. Більшість голів сільрад нещодавно звернулись до мене, щоб я балотувався і продовжив роботу в інтересах людей", — каже Олесь Довгий.


За даними соціологів, рівень довіри, який він має в області — понад 70%. Аналітики пояснюють це активною роботою депутата на Кіровоградщині.

"Я готовий підставити плече новообраному президенту, якщо його завдання йтимуть на користь громадам і країні. Водночас на місцях повинні працювати досвідчені депутати, які знають проблеми людей і вміють їх розв’язувати", — вважає Довгий.


Нагадаємо, Олесь Довгий — народний депутат Верховної Ради України VIII скликання. У парламенті входить у Комітет із питань економічної політики. Цього року на дострокових парламентських виборах він балотується в окрузі №102 на Кіровоградщині, на якому вже перемагав 2014 року.

Олесь Довгий іде в Раду від Кіровоградщини


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top