Субота, 20 квітня 2024
Президентські вибори 2019

До уваги виборців

До уваги виборців
21 квітня 2019 року відбудеться другий тур виборів Президента України.


Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області повідомляє:
  • Відповідно до ч.3 ст. 274 Кодексу адміністративного судочинства України позовну заяву про уточнення списку виборців може бути подано не пізніш як за два дні до дня голосування.
  • Відповідно до п.3 Закону України "Про вибори Президента України" у день голосування зміни до уточненого списку виборців не вносяться.

Таким чином останнім днем подання позовної заяви про уточнення списку виборців під час другого туру виборів Президента України є 18 квітня (четвер) включно.

При цьому, відповідно до ч.5 ст.270 КАС України строки подання позовних заяв у справах цієї категорії не може бути поновлено, тому позовні заяви, подані після закінчення цих строків, суд залишає без розгляду.

Щоб безперешкодно скористатись виборчим правом, ви можете заздалегідь перевірити дані про себе у Державному реєстрі виборців на офіційному сайті ЦВК у розділі “Державний реєстр виборців” за посиланням: drv.gov.ua чи звернутися з паспортом або іншим документом що підтверджує громадянство до відповідної дільничної виборчої комісії чи до відділу ведення Державного реєстру виборців.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top