Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Спорт

«КДЮСШ-Комети» у щільному графіку змагань тримаються на висоті Новина з фото

«КДЮСШ-Комети» у щільному графіку змагань тримаються на висоті
14-17 березня у Києві, у спорткомплексі "Авангард", проходили ігри VI туру чемпіонату України з баскетболу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2007 року народження. Світловодськ представляла команда баскетболістів "КДЮСШ-Комети" Світловодської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор Василь Мороз, тренер Володимир Лисак). Спортсмени вже увійшли у 12 команд вищої ліги — дивізіон А.


Світловодська команда "КДЮСШ-Комети" у парі з Кропивницькою командою грали проти двох київських команд — з чемпіонами та срібними призерами — командою БК "Акули" та командою спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву БК "Авангард").

Перша гра світловодських баскетболістів відбулася проти БК "Акули" — виграли її світловодці з різницею 22 бали (57:36), СДЮСШОР "Авангард" світловодські спортсмени обіграли у 41 бал (76:35). Найважчою грою видалася повторна гра з командою БК "Акули", про це говорить сам рахунок — 45:44. На один бал світловодці обійшли суперників. Тепер команда "КДЮСШ-Комети" (м.Світловодськ) займає третє місце із 12-ти команд, які увійшли у вищий дивізіон і знаходяться за крок до фіналу. Аби зіграти у фіналі команді, треба вдало провести турнір у Бердичеві 11-14 квітня з командами Рівного та Бердичева. Після чого світловодці зіграють у фінальних змаганнях у Кропивницькому.

Тренер Володимир Лисак дякує дітям за згуртовану командну гру, батькам — за виховання дітей і допомогу під час поїздок на змагання та власнику торгової марки "Королівський смак" Віктору Королю за постійну фінансову підтримку спортсменів.

Наразі діти готуються також брати участь у змаганнях, які відбудуться у Світловодську цими вихідними. Гра буде видовищна, серед суперників команди із Запоріжжя, Дніпра, Краматорська, Херсона та Черкас (юнаки 2006 року народження, дивізіон Б).


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top