Вівторок, 19 березня 2024
Корисна інформація

Як вибрати недорогу, але якісну ванну? Рекламний матеріал

Як вибрати недорогу, але якісну ванну?
На ринку сантехнічного обладнання просто знайти якісну чашу з чавуну або французького рідкого акрилу. Набагато складніше знайти недорогий варіант, до якого не буде претензій за якістю і комфорту. Людям з обмеженим бюджетом, ми радимо відвідати інтернет-магазин santechshara.com.ua і зосередитися на сталевих або акрилових моделях.


Особливості сталевий сантехніки

Чаші зі сталі відносяться до бюджетного сегменту. Класична прямокутна модель, довжиною 150-170 см обійдеться в 2200-3000 грн. Природно, мова йде про чашах з тонкої сталі без підсилює конструкції і екрану. Такі моделі частіше купують для знімних квартир і дач. Вони дуже легкі (до 50 кг), що спрощує процес доставки і установки, а також невибагливі в догляді.

Тонкий сплав швидко нагрівається від води, тому на ньому приємно стояти, приймаючи душ. Але сталь дуже швидко остигає, тому поніжитися в гарячій ванні не вийде. Вода в таких резервуарах остигає в рази швидше. Деякі виробники поміщають сталеві чаші в металеві каркаси, укріплені пінними матеріалами. Це рішення дозволяє знизити теплопровідність, зробивши ванну більш комфортною.

Купуючи сталеву ванну, пам'ятайте, цей матеріал резонує від падаючих крапель. Тобто, набір води і прийом душа відбувається досить шумно. Вирішити проблему допоможе гумовий килимок, який поглинає шуми. Він же захистить емаль від відколів і убезпечить ванну, виключивши можливість посковзнутися. Також для посилення шумоізоляції використовують пінну подушку, на яку встановлюють чашу.

Чим особливий листовий акрил?

Акрилові ванни бюджетного сегмента виготовляють з листового акрилу. На відміну від рідкого матеріалу, листи трохи нагрівають, а після пресують у форму. Середня товщина стінок 3-6 мм. Конструкції виходять тонкими і не завжди стійкими. Іноді трапляється, що неправильно встановлені чаші тріскаються під вагою людського тіла. Щоб цього уникнути, довіряйте установку майстру.

Особливості матеріалу:
  1. Готовий резервуар важить не більш 35 кг;
  2. Ціни стартують від 2500 грн;
  3. Існують моделі різноманітних форм і розмірів;
  4. Чаші мають низьку теплопровідність, а також прекрасною шумоізоляцією.

У плані комфорту акрилові моделі перевершують сталеві. Вони володіють чудовою шумоізоляцією, тому не гримлять при наборі води. Акрил — дуже приємний на дотик, він швидко нагрівається, але повільно остигає. Користувачі таких резервуарів відзначають, що до них приємно торкатися. Акрилові моделі — це найкраще, що пропонують людям з обмеженим бюджетом.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top