Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео

ВІДЕОФАКТ: Світловодськ — зона байдужості? Новина з фото Новина з відео

ВІДЕОФАКТ: Світловодськ — зона байдужості?
У той час, коли у сусідньому Кременчуці та навколишніх населених пунктах досить швидко подолали наслідки нещодавньої негоди, Світловодськ все ніяк не може оговтатися від її наслідків. І, схоже, навіть не планує…
^ Реклама ^

Якщо по місту ще якось можна пересуватися на авто, то виїхати з міста — вже проблема. Так учора, на виїзді з міста у бік Власівки, на мостовому переході та греблі Кременчуцької ГЕС утворився довжелезний затор з машин. Перешкодою став неприбраний сніг (одразу біля знаку "Світловодськ"), який зі зміною погодних умов перетворився з "каші" на крижані брили з величезними ямами, у яких і застрягли фури, заблокувавши проїзд цим відрізком дороги. Схоже, ніхто не збирається прибирати цей відрізок дороги. Чекатимемо весни?


29 грудня, м.Світловодськ, гребля Кременчуцької ГЕС


Цікавий факт зафіксував автор цього відео, на кадрах якого ми бачимо величезну купу снігу, яка повністю блокує проїзд вулицею Приморською. Схожу картину ми вчора бачили на виїзді з міста у бік Білецьківки.


29 грудня, м.Світловодськ, вул.Приморська (район школи №3)


Взагалі складається таке враження, що навколо Світловодська утворилася така собі 10-кілометрова зона байдужості, виїхавши за межі якої, потрапляєш у цивілізацію: прибрані, освітлені, рівні дороги… Зрозуміло, що у наших сусідів з Кременчука набагато більше можливостей для розвитку, реалізації проектів, придбання спеціальної техніки, виплати заробітної плати працівникам комунальних служб тощо. Але, регулярно переглядаючи відеозаписи сесій та виконкому (на яких, власне, і мають вирішуватися нагальні та стратегічні питання), розумієш, що жодних перспектив у нашого міста поки навіть на горизонті немає.


Як ви вважаєте, хто винен у цій ситуації


Усього проголосувало: 588 користувачів



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top