Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Працівники об’єднання шанобливо називають його батьком

Працівники об’єднання шанобливо називають його батьком


У неділю, 12 серпня своє професійне свято відзначає колектив ТДВ "Об’єднання Дніпроенергобудпром" і його незмінний керівник Іван Едуардович Марон. Напередодні свята до редакції нашого видання звернулися представники колективу з проханням нагадати широкому загалу з якою, без перебільшення, видатною людиною їм доводиться працювати.
^ Реклама ^

За дорученням колективу ОДЕБП заступник генерального директора, директор головного заводу Михайло Бур’янський розповідає:

Іван Едуардович Марон – герой трьох епох: радянської, пострадянської та епохи розбудови незалежної України. Всі ці роки він займався улюбленою справою – будував, напевне тому і став Заслуженим будівельником і Заслуженим енергетиком величезної країни, талановитим керівником.

У різних місцях та з різними людьми довелося працювати Івану Едуардовичу, проте головним і найбільш визначальним у долі молодого енергетика та будівельника стало його призначення у 1974 році на посаду генерального директора об’єднання підприємств з виготовлення будівельної продукції. Уміння налагодити справу і згуртувати тисячі людей спільною метою стало запорукою перетворення невеликого підприємства на промисловий гігант енергетично-будівельної індустрії колишнього Радянського Союзу.

Під керівництвом Івана Марона на підприємствах об’єднання були розроблені і освоєні технології виробництва унікальних збірних будівельних конструкцій високої заводської готовності для головних корпусів атомних, теплових електростанцій, що дало змогу застосовувати швидкісний метод будівництва величезного списку ДРЕС, ТЕЦ та атомних електростанцій, наприклад Південно-Української, Хмельницької, Армянської, Курської, Запорізької Кримської, Білоярської та багатьох інших.
Дякуючи непохитній волі та розумному керівництву генерального директора Івана Марона, продукція об’єднання постачалась найбільшим будівельним об’єктам вісімдесятих-дев’яностих років – Атоммаш, електростанції Західного Сибіру, Волзький автомобільний завод, КАМаз тощо.

Соціальні питання не менш важливі, ніж виробничі, тому велику увагу Іван Едуардович приділяв розвитку краю, який за довгі роки став для нього рідним. Селище Власівка зросло саме завдяки об’єднанню: для працівників заводу та їхніх дітей збудовані багатоквартирні житлові будинки, дитячі садочки, будинок культури, медична поліклініка, "п’ятиповерхівка" для учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та воїнів-інтернаціоналістів (афганців), Церква Різдва Пресвятої Богородиці.

Депутат багатьох скликань міської та обласної рад, Почесний громадянин міста Світловодська та селища Власівки завжди брав участь у реалізації багатьох важливих проектів для нашого міста. За ініціативи Івана Едуардовича було проведено реконструкцію вулиці Б.Хмельницького, реалізовано пілотний проект з монтування дороги бетонними плитами для аеродромного покриття по вулиці Бойка у 2012 році, де довгі роки асфальт тримався лише до першої зливи. Нині у Світловодську реалізується ще один подібний проект – аеродромними плитами монтується дорога, яка, через свій жахливий стан, стала відомою на всю країну – вул. Єгорова, яка є об’їзною трасою для вантажного транспорту. Після першого досвіду можна з упевненістю сказати – це буде одна з кращих об’їзних доріг і прослужить довгі роки! Тим більше, що Іван Едуардович кожного дня особисто перевіряє якість виконання робіт.

Крім цього, ТДВ "Об’єднання "Дніпроенергобудпром" бере активну участь у розбудові газотранспортної мережі України. На замовлення Укргазвидобування виготовлено та відвантажено понад 70 тис плит ПД2-9,5с і ці обсяги будуть збільшуватись. Підписані угоди щодо участі у реконструкції морських портів в Одесі, для цих потреб розроблена спеціальна плита, яка раніше ніким не випускалась. Об’єднання бере активну участь у реконструкції військових аеродромів, будівництві об’єктів сільськогосподарського призначення. Ведуться переговори з облаштування об’їзної дороги (4,2 км) з ПАГ-14 у м. Стрій Львівської області.

Працівники об’єднання шанобливо називають генерального директора поміж собою батьком, адже не існує на світі такої проблеми, яку б він не зміг би вирішити і допомогти людині. Як справжній батько, голова великої родини, Іван Едуардович Марон всією душею вболіває за своє об’єднання, за свій колектив, за свою сім’ю.

Колектив ТДВ "Об’єднання "Дніпроенергобудпром" щиро вітає свого керівника Івана Едуардовича Марона з Днем будівельника України, бажає йому міцного здоров’я, активного довголіття, родинного тепла.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top