Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Події

СП ТОВ «Світловодськпобут»: Олександр Яременко – 50%, міська рада – 50%

СП ТОВ «Світловодськпобут»: Олександр Яременко – 50%, міська рада – 50%
Позачергові загальні збори учасників СП ТОВ "Світловодськпобут" відбулися 7 серпня на території підприємства. Ініціатива щодо їх скликання належала одному з учасників, а саме ТОВ "Політрейд". Це підтвердила генеральний директор товариства Світлана Калмикова, яка приїхала на збори з Києва.


Головою зборів обрали міського голову Валентина Козярчука, секретарем – Олександра Яременка. З попередньо запропонованого порядку денного залишили лише 2 питання: звіт директора СП ТОВ "Світловодськпобут" за 2017 рік та внесення змін до складу учасників товариства.

Сергій Московський прозвітував перед учасниками зборів, зокрема оголосив про фінансовий результат: збитки підприємства за підсумками 2017 року склали 5 млн 917 тис. грн, що на 24 млн 62 тис. грн менше ніж за 2016 рік. Звіт не затвердили, бо вирішили направити його на обговорення до міської ради.

З другого питання порядку денного ухвалили таке рішення:

1. Прийняти до відома відчуження ТОВ "Політрейд" своєї частки у статутному капіталі СП ТОВ "Світловодськпобут" у розмірі 50%, номінальна вартість якої становить 3 892 374 тис. грн на користь Яременка Олександра Сергійовича на підставі договору дарування частки від 3 серпня та акту приймання-передачі частки від 7 серпня.
2. Прийняти до відома зміну складу учасників, а саме вибуття зі складу учасників ТОВ "Політрейд", включення до складу учасників Яременка О.С.
3. Прийняти до відома розподіл часток у статутному капіталі СП ТОВ "Світловодськпобут": громадянин України Яременко Олександр Сергійович – 50%, Світловодська міська рада – 50%.

Протокол зборів підписано, 1 примірник вручено Олександру Яременко, 1 – Валентину Козярчуку.

Внесення змін до статуту, який, на думку Олександра Яременка, містить орфографічні помилки, а вказані назви не відповідають галузевій угоді, бо його (статут) було затверджено 17 років тому, доручили відпрацювати юридичним службам обох сторін. Чи буде розглядати питання змін до статуту СП ТОВ "Світловодськпобут" Світловодська міська рада, поки що не визначено.

Наступні збори вирішили провести 17 серпня 2018 року.

До речі, як стало відомо нашому виданню, на другому поверсі адміністративного приміщеннія СП ТОВ "Світловодськпобут" облаштовано спеціальний кабінет для учасників товариства, щоб вони мали робоче місце для перегляду документації, звітів тощо. Олександр Яременко, Валентин Козярчук оглянули кабінет і оцінили старання керівництва СП належним чином.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top