Субота, 20 квітня 2024
Добрі справи

Олександр Оправхата опинився у важких життєвих обставинах

Олександр Оправхата опинився у важких життєвих обставинах

Інвалід ІІІ групи Олександр Оправхата у свої 53 роки переніс чимало горя і негараздів. Наразі він потребує нашої допомоги, щоб зберегти свої ноги. Потрібні гроші на лікування, яких у родині, що складається з мами і сина, немає.


Чотири року тому у ДТП загинув син Олександра, а сам він переніс "обширний" інфаркт міокарда, потім виникла нова проблема зі здоров’ям – діабет, який прогресує, на ногах тромби і трофічні виразки. Мінімальна пенсія Олександра не дозволяє йому повноцінно лікуватися. Дружина його залишила – кому потрібен інвалід?

Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння Олександра, стало викрадення його старенького автомобіля "Форд" у ніч на 26 липня цього року. Автомобіль давав можливість Олександру їздити до лікарні, вирішувати безліч побутових проблем. Тепер доводиться сидіти в квартирі і розраховувати лише на допомогу старенької матері.

Мамі Олександра – Валентині Микитівні, з якою він мешкає на вулиці Грушевського у Світловодську, вже 81 рік, з них 45 вона працювала вчителем, а держава оцінила її труд у 1400 грн пенсії.

"Що буде з сином, коли мене не стане? – бідкається мати і звертається до нашого видання з проханням закликати небайдужих людей допомогти.

Якщо ви маєте можливість допомогти людині, яка потрапила у важкі життєві обставини, телефонуйте:
067 285 12 84
098 108 01 88


Перераховуйте кошти на картку ПриватБанку:
5168 7427 1812 8436 Оправхата Олександр Віталійович.

Олександр Оправхата опинився у важких життєвих обставинах
Олександр Оправхата опинився у важких життєвих обставинах

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top