П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

Поножовщина у Світловодську на тлі алкоголя і ревнощів

Поножовщина у Світловодську на тлі алкоголя і ревнощів
Поранив чоловіка і викликав швидку — такий турботливий виявився правопорушник.


23 липня до Світловодської центральної районної лікарні доставили 43-річного мешканця міста з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Медики повідомили поліцію про цей факт.

"Працівники поліції встановлюють обставини нанесення чоловіку тяжких тілесних ушкоджень. 29-річному, раніше судимому за крадіжки, чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення", — коротко прокоментував подію начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Як стало відомо нашому виданню з поінформованих джерел, конфлікт між чоловіками виник через ревнощі. Дуже нетверезий нинішній друг застав у квартирі співмешканки колишнього, потрапивши вночі до помешкання жінки через балкон. Вдарив суперника ножом у груди, схаменувся і викликав йому швидку допомогу.

— За даним фактом чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, — повідомляють співробітники поліції.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top