Вівторок, 23 квітня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Колегіальні рішення щодо вирубки десятків живих дерев – фатальна помилка влади чи злочин?

Колегіальні рішення щодо вирубки десятків живих дерев – фатальна помилка влади чи злочин?


На знесення сухостійних дерев грошей немає, живі – нищать з великим ентузіазмом: міський голова за бюджетні кошти біля адмінбудинку, секретар ради безоплатно (за дрова) – між Приморською і набережною. Сморід нестерпний, водосховище цвіте, а питна вода якісна і відповідає усім державним стандартам. Про це та інше читайте у газеті "Світловодськ вечірній" № 29 (2498) за 19 липня 2018 року.


Газета "Світловодськ вечірній" 1 березня 2017 року стала
ЄДИНИМ НЕЗАЛЕЖНИМ МІСЬКРАЙОННИМ ДРУКОВАНИМ ВИДАННЯМ.
Ми успішно пройшли тривалу процедуру "роздержавлення" преси. Дякуємо всім, хто нас підтримав на цьому шляху. Приєднуйтеся до спільноти наших друзів і передплатників сьогодні!
Ми розповідаємо про події, не заграючи з владою, ми пишемо про простих людей, талановиту молодь, надаємо юридичні та психологічні консультації, ділимося корисною інформацією.
Сьогодні редакція газети, як ніколи, потребує Вашої допомоги. Завтра ми підтримаємо Вас!

З повагою
Тетяна Дроздова, директор ПП
Редакція газети "Світловодськ вечірній"


Cьогодні в номері:


  • Вирубали 16 живих дерев біля адмінбудівлі, на черзі ще 20. Це злочин проти громади міста чи мудре колегіальне рішення? 1,3 стор.

  • Хто сказав, що вода неякісна? Людмила Гетманець стверджує – хлор для знезараження води є, тож вода відповідає усім стандартам. 1 стор.

  • Отримали рішення виконкому про відключення від теплопостачання? Мерщій до УЖКГ! Вас направлять по судовому колу.1 стор.

  • Вирубали сотню дерев і кущів (а дозволили 31), бо прийшов час благоустрою території. Шкода, що проекту немає, грошей теж, але ж громадські організації і активісти "розглядають можливість…" 2 стор.

  • Нестерпний сморід – це не підстава оголошувати надзвичайну ситуацію, а тим більше екологічну катастрофу. Терпіть, світловодці! Скоро осінь. 2 стор.

  • Дивна технологія робіт: спочатку висаджуємо квіти на клумбах, ремонтуємо лави, потім вириваємо бордюри навколо них і видовбуємо асфальт, вирубуємо дерева… 3 стор.

  • Не ходіть на пляжі міста! Підхопите кишкову паличку! 6 стор.

  • Де і коли не буде світла у серпні? РЕМ розповідає. 7 стор.

  • Де можна заробляти 8-12 тис. грн на місяць? У Збройних силах України. Конкретні пропозиції від військових частин. 7 стор.

  • З вашим приватним оголошенням у "Вечірці" і на цьому сайті ознайомляться щонайменше 5500 світловодців. Звертайтеся! Безкоштовно – на купоні газети. 7 стор.

  • Про храмове свято у церкві Петра і Павла Альона Зозуля розповідає. 8 стор.

  • Смачним борщем пригощали усіх охочих у День села Подорожнє. Чимало мешканців міста побували на святі. 8 стор.

Передплата на газету "Світловодськ вечірній" не закінчується ніколи! Зайдіть до будь-якого поштового відділення чи до редакції газети! "Вечірка" шанує своїх передплатників, підтримує їх і допомагає! Станьте членом нашої великої команди!



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top