Вівторок, 19 березня 2024
Корисна інформація

До уваги громадян, які отримали дозвіл на відключення від централізованого теплопостачання Новина з фото

До уваги громадян, які отримали дозвіл на відключення від централізованого теплопостачання
На черговому засіданні виконкому Світловодської міської ради продовжили надавати дозволи на відключення від централізованого теплопостачання. Заступник голови міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання, начальник УЖКГ Віктор Самоляк запрошує громадян, які подавали відповідні заяви, до УЖКГ.


"Рішенням виконавчого комітету Світловодської міської ради від 10 липня 2018 року №372 "Про надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання" було надано громадянам дозвіл на відключення квартир (вбудованих нежитлових приміщень) від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання за умови отримання відповідних технічних умов на встановлення індивідуального опалення та при умові проведення робіт з відключення квартири (вбудованого нежитлового приміщення) в міжопалювальний період.

Громадянам, які подавали відповідні заяви, щодо отримання витягу із рішення виконкому звертатись до управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради за адресою: м.Світловодськ, вул.Героїв України, 4, ІІІ-й поверх.

Телефони для довідок: 2-25-09, 2-78-73", - повідомляє посадовець.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top