Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини Культура

105 юних світловодців на «Kiev Art Time» Новина з фото

105 юних світловодців на «Kiev Art Time»
19 травня я разом з моєю донечкою Мирославою Дуженковою, вихованкою школи танцю Лариси Москаленко, відвідали місто Київ, де світловодський колектив у складі 105 вихованців (!) брав участь у Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі "Kiev Art Time".


"Kiev Art Time" — це надзвичайно яскрава подія у світі мистецтва. Журі конкурсу формувалося з провідних спеціалістів та діячів в галузі культури та мистецтва України, а також на святі був присутній Григорій Чапкіс — український танцівник і хореограф, лауреат трьох міжнародних конкурсів, народний артист України. Суддівство й справді було дуже суворим: дуже багато колективів просто отримали заохочувальні дипломи за участь, без місць, тому щоб завоювати навіть ІІІ місце, потрібно було дуже постаратися. У програмі конкурсу діти з усієї України представили 170 хореографічних та 34 вокальні композиції. Школа танцю Лариси Москаленко за свої виступи у різних вікових категоріях з різними танцями привезла додому 2 перших місця, 5 других та 5 третіх, що саме собою говорить про рівень і викладачки, і її вихованців та вихованок. Цікаво, що такий подарунок діти та їхня хореограф зробили самим собі напередодні 20-річного ювілею колективу, який вони відзначили видовищним концертом 23 квітня у міському Палаці культури.

Такий успішний виступ надихнув багаточисельний дружний колектив на прогулянку Києвом. Наша делегація завітала до Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва на прем’єру балету "Спляча красуня", де отримала масу емоцій та захоплюючих вражень. Ще ми відвідали Київський океанаріум "Морська зірка" та подорожували на теплоході "Ай-Петрі". Я впевнена, що у наших дітей буде ще багато подорожей та досягнень. Тому батьки вдячні Ларисі Москаленко за її наснагу та терпіння, за великий вклад у наших дітей, за неперевершені постановки та величезний труд! Бажаю школі танцю Лариси Москаленко процвітання!
105 юних світловодців на «Kiev Art Time»
105 юних світловодців на «Kiev Art Time»
105 юних світловодців на «Kiev Art Time»
105 юних світловодців на «Kiev Art Time»


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top