Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Візок для людини з інвалідністю прибув у Світловодськ із-за океану Новина з фото

Візок для людини з інвалідністю прибув у Світловодськ із-за океану
Коли взимку я відвідувала жінку з інвалідністю Ніну Степанівну Рибалко на прохання її сусідів, то дізналася, що вона протягом 5 років не виходить на вулицю по причині важкої форми артрозу. Сусіди звернулися до мене з проханням допомоги з візком для людини з інвалідністю, щоб могли її вивозити на вулицю. Придбати візок вона не могла в зв’язку зі скрутним матеріальним станом.
^ Реклама ^

Для пошуку безкоштовного візка було докладено певні зусилля. Під час листування з головою Світової Ради Суспільної Служби при Світовому Конгресі Українців Іриною Ващук з'ясувалося, що у наявності є такий візок, і вона запитала чи є в нас людина з такою потребою. Я негайно відповіла, що є! Довгою була дорога того візка через океан до нашого міста Світловодськ і нарешті він прибув!

Днями ми разом з відповідальним секретарем нашого осередку пані Світланою Шумською доставили отриманий візок в помешкання Ніни Рибалко і там розпакували. Дійсно, візок у гарному стані і майже новий. Радості пані Ніни не було меж! Від зворушення вона розплакалась.

Візок для людини з інвалідністю прибув у Світловодськ із-за океану

Велика вдячність Голові Світової Ради Суспільної Служби при Світовому Конгресі Українців пані Ірині Ващук і Українському Національному Об’єднанню філія Торонто Захід за доброту і благодійність!

Надія Мальцева
голова Світловодського осередку Суспільної служби України,
депутат Світловодської міської ради

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top