Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські боксери знову перемагають Новина з фото

Світловодські боксери знову перемагають
З 18 по 20 травня у смт Чорнобай Черкаської області відбувся обласний турнір з боксу, присвячений пам’яті загиблих героїв АТО. За призи змагалися 100 юних боксерів у складі 10 команд з чотирьох областей України — Київської, Черкаської, Кіровоградської та Полтавської. Від Світловодська виступили вихованці СБК "Легіон" (тренер Сергій Царственний) та СК "Атлант" (тренер Дмитро Апанасенко).
^ Реклама ^

На ринзі у Чорнобаї свої бойові навички мали змогу продемонструвати юнаки різних вікових категорій, починаючи з 2003 до 2011 років народження. Вдало виступили на турнірі світловодські боксери. Вихованці СБК "Легіон" здобули 10 золотих медалей, це — Данило Шумило, Максим Стенька, Назар Єрьомін, Дмитро та Денис Рожки, Андрій Наумчук, Богдан Анедченко, Семен Мороз, Іван Царственний, Богдан Чемарко. Друге місце посів Тихомір Несвітенко, третє — Валерій Третяк.

З числа вихованців СК "Атлант" золотими призерами стали Марк та Олег Медяники, Руслан Лінник, Савелій Апанасенко. Друге місце виборов Роман Зінченко.

Ця поїздка поєднала в собі і змагання, і відпочинок на турбазі, де діти змогли чудово провести своє дозвілля після виснажливої боротьби, говорить Сергій Царственний.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top