Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Конкурс краси і таланту "України Квіточка" Новина з фото

Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Краса — велика сила! У цьому змогли ще раз переконатися усі, хто завітав 12 травня до Світловодського міського Палацу культури, де пройшов щорічний міський конкурс краси і таланту ''України Квіточка". Яскраві та талановиті дівчата віком від 6 до 10 років зібралися на сцені, щоб показати себе у всій красі, проявити свою творчість, життєрадісність та продемонструвати глядачам свої вміння.
^ Реклама ^

У конкурсі взяли участь 13 дівчаток нашого міста, які довели, що вони найкращі та найкрасивіші — Поліна Жуікова, Лілі Лордкіпанідзе, Вероніка Іванютіна, Віолета Каспрова, Діана Саламашенко, Анастасія Цоуфал, Анастасія Татарнікова, Ангеліка Харченко, Марія Грудістова, Софія Баришнік, Катерина Семенова, Вікторія Жуган, Анна Гільєвич.

Hа учасниць конкурсу чекали різноманітні випробування: конкурс-візитка в українському вбранні, конкурс талантів, конкурс-дефіле в капелюхах, зроблених власноруч та імпровізовані відповіді на запитання чудових ведучих конкурсу Крістіни Шарко та Івана Нечая.

Заради перемоги у конкурсі маленькі красуні впевнено та цікаво розказували про себе, свої родини, друзів та вподобання, вражаючи різноманітністю вишуканості костюмамів. Читали вірші, танцювали, показували гімнастичний єтюд, співали. А також намагалися вправно впоратися з дефіле, показуючи витвори мистецтва — капелюшки, в які були вкладені творчість, креативність та мрії дівчаток. Несподіванно гарно і весело відповідали учасниці на питання про створення своїх капелюхів.

Перед журі постало складне завдання — кому ж віддати корону першості. Вони визначили кращих у кожній віковій категорії, оцінювали не лише дефіле та зовнішній вигляд учасниць, а й артистизм, уміння триматися на публіці та підготовленість до конкурсу.

У результаті журі все ж визначилося і у віковій категорії 6-8 років переможницею стала наймолодша учасниця конкурсу Саламашенко Діана, а приз глядацьких симпатій отримала творча та ніжна Віолета Каспрова. Серед дівчаток 9-10 років перемогла красуня Анастасія Татарникова, а глядачі вподобали вправну танцівницю Ангеліку Харченко. Та кожна з дівчаток отримала подарунок і звання "Квіточка Світловодська".

Зробити це свято яскравим та незабутнім допомогли актори народного аматорського театру ляльок "Дивосвіт" (керівник Марина Салабутіна), які предстали перед глядачами героями відомого твору Льюіс Керол "Аліса в країні див" (Дмитро Макогон, Олександр Михайлов, Марина Салабутіна, Іван Ковмер, Яна Чміль, Валерія Ломакіна), хореографічний колектив "Веселка" (керівник Олена Шерстюк) та вокальний колектив СМПК (керівник Олена Куциба).

Особливу подяку висловлюємо спонсорам, з якими вже третій рік поспіль проходе цей чудовий конкурс — ініціативній групі політичної партії "Самопоміч" та інформаційному партнеру — Інтернет-виданню SVETLOVODSK.COM.UA.
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"
Конкурс краси і таланту "України Квіточка"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top